Celeb

Curtis: Nem élném túl, ha baja lenne a fiamnak

uv

Létrehozva: 2019.03.25.

A rapper sosem bocsátaná meg magának, ha kisfia az ő kábítószeres múltja miatt lenne beteg, így párjával minden genetikai vizsgálatot megcsináltattak. Curtis úgy érzi, élete intő példa lesz fiának.

Forrás: TV2 (képernyőfotó)

Az interneten óriási kommentáradatot váltott ki, amikor péntek este, a TV2 a Curtis – Tiszta lappal című dokumentumfilmjéből kiderült, hogy a nemrég drogelvonót is megjárt rapper apa lesz. Nem nehéz ugyanis kiszámolni, hogy a baba tavaly november, december tájékán foganhatott, amikor is Curtis még javában függő volt, ezért sokan attól tartanak: apukája függősége hatással lehet a kis jövevény egészségére. 

„Ne haragudjatok, de felelőtlenség a köbön így vállalni gyereket! Magatokat tennétek rendbe első körben!”, „De vajon nem lesz-e valami baja a babának, hiszen évekig drogos volt!” – sorakoznak az aggódó kommentek a közösségi oldalakon.

Széki Attila édesanyja a dokumentumfilmben elmondta, hogy a családjuk nagyon gyerekcentrikus. Alig várják, hogy megérkezzen a baba, s újra gögicsélés töltse meg a házat. A felvételeken Curtisen is lehetett látni, hogyan óvja várandós szerelmét, akit az ultrahangvizsgálatra is elkísért. Amikor pedig az orvos felhangosította a baba szívhangját, könnyek szöktek a rossz fiú szemébe, s csókokkal halmozta el kedvesét. 

De vajon mit szól a kommentelők kijelentéseihez? Megfordult-e valaha a fejében, hogy gyermeke issza meg saját felelőtlensége következményét? 

– Nem tudnám túlélni, ha bármi baja lenne! Genetikai vizsgálaton is voltunk, és a baba egészséges. A legjobb, legmagasabb értéket diagnosztizálták, azaz egy az ötvenezerhez, hogy bármi gond adódik. Miattam nyilván az volt az első, hogy minden szűrést elvégezzenek, és mindent kivizsgáljanak – mondta el őszintén a Borsnak a rapper, aki úton az öthetes drogelvonója felé tudta meg: szerelme várandós.

– Elképesztő pluszlöket volt ez nekem, hogy a szerelmem a kisbabánkat várja. Nagyon-nagyon sok erőt adott ez odabenn – emlékezett vissza Curtis, aki úgy érzi, mára jó úton jár, és kisfiának is intő példa lehet majd az ő tapasztalása. 

– Már el tudom, és el is fogom magyarázni neki idővel, hogy miért ne tegye, amit én, és hogy, hogy kell helyesen cselekedni. Azt gondolom, jó minta lehetek majd a gyerekemnek, hogy mit nem szabad csinálni.

Mit mond az orvos?

A Bors egy nőgyógyászt is megkeresett, aki szerint a rendellenességet már a terhesség korai szakaszában ki lehet szűrni. S a káros szenvedélye, mint például az alkohol, dohányzás és drog sokkal veszélyesebb, ha az anyuka függő.
– A drogfüggőség bizonyos értelemben károsíthatja a spermiumokat, de rendellenességre, koraszülésre akkor nagyobb az esély, ha a nő a drogfüggő. Kétségtelen, egy drogfüggő apukánál nagyobb a kockázat a beteg gyermekre, mint egy nem drogfüggőnél, de tudni kell azt is, hogy minden ártó tényező, és behatás nélkül száz terhességből öt gyermek így is rendellenességgel jön a világra. Ebből kell kiindulni. A szokásos genetikai vizsgálatokkal pedig mindent szépen ki lehet szűrni – mondta lapunknak dr. Hadnagy János nőgyógyász. 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17159003_auto_resized.jpg
origo.hu

Elképesztő dolog derült ki Ukrajnáról, erre nem gondolt senki

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27431_resized.jpg?avcount=1714062014
origo.hu

Itt a bejelentés: Oroszország kész hadat üzenni a NATO-nak

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17156414_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megváltoztak az érzéseik: fülig szerelmes a Házasság első látásra párja

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162142_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Bekeményítettek a hazai autópályákon, mert amíg szépen kérték, senkit nem érdekelt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17158702_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Csodaszer a konyhából, ami ragyogó tisztává varázsolja a zuhanykabin üvegfelületét

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160781_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Elúszhatott a bajnoki cím, de Klopp már más miatt aggódik

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17158422_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Olcsó kevert almás sütemény, ami egy óra alatt elkészül

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162378_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Szentkirályi Alexandra: Panaszkodás helyett dolgozni kellene!

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162976_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megismétlődött Suhajda tragédiája, 20 év tapasztalattal rendelkező hegymászó vesztette életét

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17161869_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Itt vannak a kormány legújabb bejelentései: csökkenteni kell a benzin árát

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/1l2YeCy2zLGxk9ZjV1iHiEDq1JC44MZP6OJUyYdsA_k/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzU0MzM1NmQ2NzE0NDQwMGJhZTFiNjRlNTAyYjg5MmVj.jpg
Testalkat

Aggódnak a rajongók Zoltán Erika új külsejét látva, megszólalt az énekesnő

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/RrFoiRwdy8ml50lA6R_0vYdpNLwF4BhGZNX3yW4agoY/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzkzZjVlNDVlYWQzNDQxMjlhMzI2Yzg1N2NiZjI2MmEz.jpg
NÁSZFRÁSZ

„Ezt lelkileg nem bírom…” - drámaira fordult a helyzet, meghozta végső döntését a Házasság első látásra párja