Celeb

Curtis helyett Vegast választotta Majka

Földvári Zsófi

Létrehozva: 2019.04.04.

Bár úgy volt, hogy együtt jelennek meg a ma esti Fonogram-díjátadó gálán, Curtisnek a régi társa nélkül kell majd ünnepelnie, ha lesz mit. Majoros ugyanis elhúzott melegebb éghajlatra.

Ma este kiderül, hogy az egykori szupernépszerű formáció, Majka és Curtis dalai közül elnyeri-e valamelyik a Fonogram – Magyar Zenei Díjat. Ez az egyik legtekintélyesebb szakmai elismerés, vagyis van miért izgulniuk a jelölteknek. Majka és Curtis a közös időkben elképesztő sikereket aratott, nem csoda, hogy idén három közös daluk is a jelöltek között van: a Füttyös, a Valami rap és az Irány Sopron! című slágereikre voksolhatott a zsűri, de lesz egy közönségdíjas dal is, erre a Füttyös az egyik esélyes. 

A srácok nagyon készültek a bulira, Curtis nemrégiben azt nyilatkozta a Borsnak, hogy Majkával együtt mennek a gálára, ezt telefonon beszélték meg. Meglepetésre azonban az ózdi hős kedden repülőre szállt, és meg sem állt Las Vegasig. – Ab­ban maradtunk Petivel, hogy a gála előtt találkozunk, és együtt érkezünk – erősíti meg korábbi információját Curtis. 

– A díjátadó pontos dátuma azonban szinte az utolsó percig nem volt nyilvános, így nehéz volt tervezni. Majkának pont akkor jött össze az amerikai út, amikor a Fonogram lesz, így nem tud ott lenni a díjátadón, de nem baj. Három dalunkat is jelölték, az év hazai rap- vagy hip-hop-albuma kategóriában, és közönségdíjra is a Füttyös című számunkat. Úgyhogy nagy reményekkel megyek el Peti nélkül, de természetesen őt is képviselve. Ha leszünk olyan szerencsések, hogy díjat kapunk, Majka nélkül vesszük át az elismerést, és majd később adjuk a kezébe. A közönségdíjban nagyon bízom, jó lenne, ha legalább egy szobrocskával távoznánk a helyszínről.

Ez is érdekelhet

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/rLsNASLz32klBDNttxDyorGsPE21L4wjFgnTh_Dt1dE/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzMwYjQwNmU4ZTYzZDQ3ZTlhN2NhYmI0NTE3NDk0NmVh.jpg
Tippmix

"Úgy voltam vele, hogy ilyen nem fog sűrűn előfordulni" - Marics Peti félmilliót bukott

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/gBh490zB36efX5SC4-FLP_GjbHj6nTFWcBP9yCsbnpU/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzRjNTJkMzFmNWUxNjQyNTk5NWQ3ZjJjYjExNWJjNTc5.jpg
Kiakadás

Koholák Alexa kiakadt: intim képekkel ostromolják a férfiak a szakítása után