Csűrös Karola: Nem vagyok jól

Csűrös Karolát kényezteti, kiszolgálja férje, Horváth Ádám, a színésznő mégis nyűgös. Érthető, mert nem jó dolgában heverészik.
Csűrös Karolát kényezteti, kiszolgálja férje, Horváth Ádám, a színésznő mégis nyűgös. Érthető, mert nem jó dolgában heverészik.

Már nagyon unja a fekvést Csürös Karola, aki immár három hete ágynyugalomra van ítélve bokaszalag-szakadása miatt. A művésznő nem gipszet, hanem úgynevezett bandázst visel a lábán, amely a gipsszel ellentétben olykor-olykor eltávolítható a sérült végtagjáról, de a Szomszédok Etusa legszívesebben végleg búcsút intene rögzítőjének.

– Nem igazán vagyok jól – mondta lehangoltan a művésznő, mikor kényszerpihenője felénél az állapota felől érdeklődtünk. Karola sérülése pillanatára sem emlékszik, azt mondja, egyszer csak fájni kezdett a lába, ami így sokkal bosszantóbb, mintha trauma érte volna.

– Sokat fekszem, alig járkálhatok és nehezen viselem. Mit tehetnék? Sokat olvasok és nézem a televíziót. A férjem mindent megcsinál helyettem, még bevásárolni is elmegy, de már alig várom, hogy újra mozoghassak.
A hetvenkilenc éves művésznő még hetekig férje, Horváth Ádám rendező segítségére lesz szorulva, azonban bízik abban, hogy bokája komplikáció nélkül meggyógyul és áprilisban visszatérhet a Madách Színház deszkáira.