Csúcsgázsiért tér vissza a TV2-höz Liptai Claudia

A Comment.blog szerint visszautasíthatatlan ajánlatot kapott a színésznő az anyacsatornájától, hogy eredeti szándéka ellenére visszatérjen a képernyőre. Információink szerint senkinek nincs olyan magas fizetése, mint neki.
A Comment.blog szerint visszautasíthatatlan ajánlatot kapott a színésznő az anyacsatornájától, hogy eredeti szándéka ellenére visszatérjen a képernyőre. Információink szerint senkinek nincs olyan magas fizetése, mint neki.

Májusban még úgy tűnt, hogy a színész-műsorvezetőnek esze ágában sincs visszamenni a TV2-höz, ehelyett a lehető legtöbb időt akarja a kisfiával, Marcellel tölteni, ha pedig már egy kicsit szabadabb anyuka lesz, többet játszana színházban, és filmes szerepeket is szívesen vállalna. A Comment.blog értesülései szerint közel egy évig tartott az a tárgyalássorozat, melynek végén megegyeztek: Claudia egy zsák pénzért zsűrizik majd a Sztárban sztár őszi műsorfolyamában, mellette pedig egy napi realityben is szerepet kap.

Claudia visszaül a Sztárban sztár zsűrijébe © Fórika Attila

– Mi is csak az iparági pletykákat halljuk, de ezek bizony óriási pénzekről szólnak – mondja a Borsnak a neve elhallgatását kérő tévés forrásunk. – Claudiára nagy szüksége volt a TV2-nek, hiszen ő az országban a legjobban eladható brand a mai napig. Ahol megjelenik, ott borítékolható a jó nézettség, amire a kereskedelmi csatornának nagy szüksége van, hiszen a Sztárban sztár az egyik műsoruk, ami verni képes az RTL Klub azonos idejű nézettségét. Ennek fényében pedig nem meglepő, hogy hajlandók voltak neki kifizetni azt az összeget, amiért a színésznő ismét egy jó időre sutba dobta a színészi és filmes terveit.

Liptai nem akart mindenáron napi szinten szerepelni © Czerkl Gábor

Liptai Claudia menedzsmentje egyébként több csatornával is tárgyalt az elmúlt időszakban, a Bors is beszámolt arról, hogy a VIASAT a hamarosan induló Sütimester című műsorra próbálta szerződtetni.

Kerestük az ügyben Liptai Caludia menedzsmentjét is, szerettük volna megtudni, hogy nagyságrendileg milyen összegről van szó, és az is kérdéses, hogy Claudia kizárólagosságot kötött, vagy eseti megbízása van műsorokra. Ezidáig sajnos nem kaptunk választ a kérdéseinkre.

Hajós a nagy meglepetés

Liptai Claudia mellett Hajós András is visszatér a Róna utcába, ami kész csoda azok után, hogy tavasszal még úgy nyilatkozott: „halálosan idegesít, ami a Tényekben történik, hányok tőle”. Ezek után kérdéses volt, hogy folytatódhat-e a TV2-n a Dalfutár című, számos szakmai díjjal jutalmazott műsora, amit tavasszal még el szeretett volna hozni a csatornától, ha esetleg ősszel nem kap munkát. De kapott...

A Dalfutár Hajós „saját gyermeke”