Celeb

Csontsoványan tér vissza Palik László

K. B.

Létrehozva: 2018.12.07.

<p>Dupla meglepetést szerzett Palik László, aki bejelentette: nyolc év után újra látható a képernyőn. A tévés alaposan lefogyva nyilatkozott új showműsoráról, a látványos súlycsökkenést egy speciális diétának köszönheti.</p>

Nyolc év után visszatér a képernyőre Palik László, aki a TV2-es extrém sport reality, az Exatlon Hungary műsorvezetője lesz. Nyolc év hosszú idő egy ember életében. Ha ennyi idő után látunk egy jól ismert arcot, akkor azonnal látjuk rajta az idő múlását. Palik Lászlóra is rácsodálkoztak a sajtó munkatársai, amikor csütörtök délelőtt megjelent a kamerák előtt. De nem a ráncai voltak szembetűnők, hanem sokkal inkább a testalkata. Egykori önmagához képest minimum 10 kilóval vé­konyabb. Amikor 2010-ben visszavonult, már elkezdett egy életmódváltást. Akkor olyan cikk is megjelent róla, hogy van, amikor egész nap csak pattogtatott kukoricát eszik. Aztán 2015-ben látott róla napvilágot egy lesifotó, azon is látszott, hogy jelentősen lefogyott. Be­teg­ségről suttogtak az emberek, de egy névtelen informátor mindenkit megnyugtatott, és azt mondta, Palik tudatosan döntött úgy, hogy száműzi tányérjáról a szénhidrátot, ezért fogyott le, és nagyon jól érzi magát a bőré­ben, naponta sportol.

A kilók hiányán kívül viszont más változást nem fedeztünk fel a legendás tévésen. Jókedvű­en mesélt arról, hogy hogyan tudták rábeszélni a visszaté­résre.

–  Nyolc évig hitelesnek tűntem magam előtt is – fogalmazott a Borsnak Palik, aki elmesélte, hogyan kereste meg a csatorna. – Ültem az uszodában a fiam vízilabdaedzésén, amikor a TV2 hírigazgatója, Kökény-Szalai Vivien felhívott. Azt mond­ta, megadta a számomat Fischer Gábor programigazgatónak, aki szeretne velem be­szélni. „De Laci, megtennéd, hogy most nem mondasz nemet, mint mindig mindenre” – tette hozzá. Amire csak annyit válaszoltam, meghallgatom, miről van szó.

Félóra múlva jött is a hívás, de Palik – akinek elmondása szerint diplomája van a visszautasításokból – ismét nemet mondott.

– Innentől kezdve félóránként hívogattak. Különböző indokokkal mondtam nemet, de mindenre az volt a válasz: megoldják. A harminchárom év alatt engem így még senki nem akart. Ez megható volt számomra – mondta Palik, akinek felesége, a TV2 Tények műsorvezetője, Marsi Anikó és két kisfiuk, a tizenkét éves Vilmos és a kilenc­éves Vince személyében támogatókra talált a csatorna.

– Nyolc évig nem zaklattak ezzel, de én azt tanítottam a fiaimnak, a sport az edzés, a verseny pedig az ünnep. Úgyhogy amikor Vilmos tudomást szerzett az ajánlatról, azt mondta, el kell vállalnom. Hiába magyaráztam neki, hogy nekem már az a munkám, hogy velük legyek. Erre az volt a válasza, látni akarja, amikor én vagyok versenyben – mesélte a korábbi Forma–1-es kommentátor, akit fiai eddig csak korábbi felvételeken láttak televíziósként dolgozni. Így hát a család otthonában két hétig az „exatlon” volt a leggyakrabban használt szó.

– A képernyő nem hiányzott egy pillanatra sem, kitévéztem magam. Nem maradt bennem hiányérzet, viszont kihívásra vágyom. Hogy ez lesz-e az utolsó dobásom, azt a nézőkre bízom. Ha nem kérnek már a Palik Laciból, akkor elfogadom, viszont ha igen, akkor azt megint megbeszélem a családdal – zárta a tévés, aki még a szentestén a családjával lesz, december 25-én viszont elutazik forgatni, és a karácsonyt Dominikán tölti, messze szeretteitől.

Felesége is támogatja

A csütörtöki rendezvényre felesége Marsi Anikó, a Tények műsorvezetője  is  elkísérte a férjét. A híradós a Borsnak arról mesélt, hogy miben változik azután az életük, hogy gyermekei apja is munkába áll. 

– Annyiban mindenképpen megváltoznak a hétköznapjaink, hogy többet fogunk beszélni a tévézésről – mondta mosolyogva lapunknak Marsi. – Azt viszont, hogy ki viszi az iskolába, edzésre a gyerekeket, eddig is nagyon jól megszerveztük, és ezután is így lesz, bár biztosan változik valamelyest a helyzet. Mi a gyerekekkel azzal tudjuk most Lacit a leginkább támogatni, hogy nagyon szeretjük, és majd itthonról, a képernyő előtt ülve nézzük őt.

Olimpikonok küzdenek

A január 2-án rajtoló extrém sport realityben civil emberek mérik össze erejüket profi sportolókkal különböző akadálypályákon. A bajnokok csapatát erősíti majd Dombi Rudolf olimpiai bajnok kajakozó, Ungvári Miklós olimpiai ezüstérmes cselgáncsozó, Fodor Rajmund olimpiai bajnok vízilabdázó és Bereczki Krisztián világbajnok testépítő. A női profikról és a kihívókról később rántja le a leplet a TV2.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17153810_auto_resized.jpg
origo.hu

Napokra van a teljes ukrán összeomlás?

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17151984_auto_resized.jpg
life.hu

Victoria Beckham a férje hátán távozott a százmilliós szülinapi partijáról - Fotók

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17153003_auto_resized.jpg
vg.hu

Talgo-ügy: csak nem talál jobb vevőt a spanyol kormány, nyerhetnek a magyarok

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17154439_auto_resized.jpg
ripost.hu

Jó híreket kapott a drukkerlány, aki a kemoterápia miatt ajándékozta el a meccsjegyét

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17152027_auto_resized.jpg
vg.hu

Új üzemanyagárak: megtörte a kereskedőket a kormány fenyegetése – szerdától sokkal olcsóbb adják a dízelt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27337_resized.jpg?avcount=1713854113
origo.hu

Meglepő dolgot tett a súlyos beteg Károly király

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17153882_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Galajfű, a pajzsmirigy doktora: ezért érdemes a teáját fogyasztani

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17153388_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Gabnai Csaba, az ország dúsgazdag vállalkozója: "megalapozottan néztek napszámosnak"

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27156_resized.jpg?avcount=1713854113
videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17151614_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Ábel Anita: „Roberto azért szeret, amilyen ember vagyok”

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17150605_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Fényképes bizonyítékot hozott a jövőből egy időutazó

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/lfelAS4BI7Khp-pXJCdkfrh4dZ4HvkH5DhQHWSUXDbs/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzBkZWE4Y2M4OTk3NDRkYmY4MTBiNzM0ZjVkNmJkZjI0.jpg
Babavárás

G.w.M nagy bejelentést tett születendő gyermekéről: "Majd az utolsó előtti pillanatban..."

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/awrQ-0QV1X1v_Au8TYDY_5a7o_AiRrt5JjfYMBKOmvo/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzdlMzI1MzQ2OGZhZjQzZGU5NzQ1Y2YxZjNlNDNhZGQ1.jpg
Kamu

Álhírek tépik fel a család sebeit: a kamuportálok szerint VV Fanni életben van