Csobot Adélnak hiszi magát Istenes Bence zaklatója

Szerelme ruháiba bújva próbál kedvence közelébe férkőzni egy rajongó. Istenes Bence harcedzett tévés – de most ő is megrémült.
Szerelme ruháiba bújva próbál kedvence közelébe férkőzni egy rajongó. Istenes Bence harcedzett tévés – de most ő is megrémült.

Nem, ilyen nem csak a filmekben van. Istenes Bence, még az is lehet, kénytelen lesz a rendőrség védelmét kérni. Az ok elsőre bagatellnek tűnhet: egyszerre két hölgy is zaklatja az RTL Klub sztárját.

Ez azonban már fenyegető, veszélyes: az egyik hölgy például kezdi kisajátítani Bence szerelme, Csobot Adél személyiségét...

– Borzalmas, amikor Adéllal mondjuk, leülünk este megnézni egy filmet. Jól érezzük magunkat, de egyszer csak megcsörren a telefon, és az egyik zaklató lány hív. És nem egyszer, egymás után négyszer és rossz, mert próbálsz róla nem tudomást venni, mégis kizökkent, felbosszant, idegesít – kesereg a Vigyél el! szerelemdoktora. De itt már többről van szó...

© Fotó: Czerkl Gábor

Akár egy év letöltendő börtön is járhat érte

– A zaklatással kapcsolatban azt mondja a Btk., hogy aki abból a célból, hogy mást megfélemlítsen vagy más ma­gánéletébe önkényesen beavatkozzon, rendszeresen vagy tartósan háborgassa, az egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető – értékelte a nem mindennapi esetet a Bors kérésére dr. Futó Barnabás ügyvéd. 

– Adél nagyon szereti a pillangós ruhákat, van is egy csinos inge, ami ilyen mintákkal van tele. Az egyik lány beszerzett egy ugyanilyet, lefényképezte magát benne és elküldte nekem, hogy nézzem meg, neki mennyivel jobban áll – mesélte a képtelen történetet Istenes.

És ez már két hónapja így megy, csak egyre durvábban. Rémálommá váltak a hétköznapjaik, sőt az éjszakáik is: ugyanis újabban akár éjjel kettőkor is felcsörgetik őket...

– Van, hogy Adél veszi fel a telefont, de akkor egyből le szokta rakni a zaklató – beszélt a részletekről. – Én egy tök békés ember vagyok, eleinte próbáltam kizárni őket a gondolataimból, mert hiszek abban, hogy a gondolatnak teremtő ereje van, de kezdek komolyan kétségbeesni, mert kezelhetetlenné vált a helyzet – panaszolta.

– Az a lány, amelyik Adélt utánozza, a címemet is tudja, és már az otthonomnál is zaklat. Múltkor elküldtem a túróba, remélem, egy ideig nem fog visszajönni. Viszont, ha nem változik a helyzet, a rendőrség segítségét fogom kérni, mert elfogyott a türelmem – határozta el Bence. Nemcsak magát, de Adélt is félti ebben a helyzetben.

– Az a baj ezzel az egésszel, hogy ezek a leányzók csak elpazarolják az idejüket, mert nem fognak nálam célt érni, viszont rengeteg energiát és figyelmet elvonnak tőlem, ami miatt nyugtalan vagyok – tette hozzá.