Csaláshoz használták fel Molnár Anikót

Dobó Kata és Varga Iza után ezúttal Molnár Anikó nevével és fotójával élt vissza egy kamu fogyasztószert árusító internetes cég.
Dobó Kata és Varga Iza után ezúttal Molnár Anikó nevével és fotójával élt vissza egy kamu fogyasztószert árusító internetes cég.

Újból és újból becsapják azokat a gyanútlan vásárlókat, akik egy bogyó bevételétől remélnek jelentős fogyást. Rá­adásul ezt úgy teszik, hogy egy ismert ember nevével, arcával próbálják hitelesíteni a terméket, „természetesen” úgy, hogy az érintett erről mit sem tud. Nemhogy nem szedte a bogyót, de még csak nem is hallott róla. Így járt Molnár Anikó is.

© Fotó: Czerkl Gábor

– Egy vendégem jött be hozzám a szépségszalonba, hogy tényleg azzal a szerrel fogytam? Azt sem értettem, miről beszél, akkor néztem utána – mesélte a Borsnak Anikó. – Fogalmam sincs, hogy mi ez a szer, soha nem szedtem, így nem is fogyhattam vele másfél hónap alatt harminchárom kilót. Az a legviccesebb, hogy ezt egy legalább tizenegy éves, a Nagy Ő-s korszakom után készült fotóval illusztrálták. Szerintük friss a kép, ilyen lettem, miután lefogytam a szerüktől, amelyről sosem hallottam. A hirdetésükben még nyilatkozom is arról, milyen csodás ez az izé, koplalás nélkül fogyhatsz. Nem kerestek meg, soha nem nyilatkoztam nekik, soha nem nyúlnék ilyen „csodaszerhez”, nemhogy beszedjem! Nem tudok róla semmit, tehát a hatását sem ismerem. Ez egyértelmű csalás!

Anikó eléggé bepipult, de mivel nem haragtartó, másnapra elszállt a mérge. Azért a csalás nem marad következmények nélkül.

– Bár már nem vagyok dühös, ettől még felkeresem az ügyvédemet, hiszen visszaéltek a nevemmel, a képmásommal. Ha már hasznot húznak belőlem, úgy hogy fel sem hívtak, akkor illene fizetniük érte.