Családot varázsolna magának a bűvészet világbajnoka

Hajnóczy Somának felpörgött addigi nyugodt élete, miután 2009-ben először megnyerte bűvészvilágbajnokságot. Onnantól kinyílt a világ Soma számára.
Hajnóczy Somának felpörgött addigi nyugodt élete, miután 2009-ben először megnyerte bűvészvilágbajnokságot. Onnantól kinyílt a világ Soma számára.

– A vébét követő négy évben 35 országban léptem fel több száz előadáson. Közben több versenyt és egy újabb vb-címet sikerült megszereznem. De felszívja az ember szociális életét az a fajta életmód, ha folyton külföldön vagy. Félreértés ne essék, nem panaszkodom: jól keresel, szép helyeken megfordulsz, fizetik a repülőjegyedet, a legjobb szállodákban laksz. Csak közben ez az egész lelkileg kisemmiz – magyarázta Soma, aki négy év világjárás után úgy döntött, visszavesz a tempóból és itthon kezd magával valamit.

– Imádok Budapesten élni. Itt vannak a barátaim, itt van a családom. Az utazások minimalizálásának köszönhetően lett időm megszervezni az Illúziók mestere bűvészshow-t, amire mind a négy előadásra elfogytak elővételben a jegyek. Felméri Péterrel elindítottuk közös estünket, a Hétköznapi szuperhősöket a Dumaszínházban, amire vadiúj trükkökkel készültem. Nekem ennél nem kell több – szögezte le Soma, hozzátéve, hogy azért más oka is van annak, hogy abbahagyta az állandó utazgatást.

– Sokkal nehe­zebb ismerkedni, és a családalapításon gondolkodni, ha mindig utazok épp másik országba. Jelenleg nem vagyok le­kötve senkihez, de a bakancslistámon szerepel az is, hogy megálla­podok valaki mellett, és családot alapítok – árulta el Soma.