Celeb

Csak gyerekekkel és állatokkal nem szexelt a budai nyelviskola volt reklámarca – 18+ videó

Bors

Létrehozva: 2016.01.09.

A világ legmocskosabb lányának nevezte a Rolling Stone magazin Sasha Grey-t, azt a pornószínésznőt, akinek fényképével hirdette magát egy fővárosi nyelviskola. Csak nagyon kevés dolgot nem vállalt be, és még a férfiakat is képes volt megdöbbenteni. Ismerjék meg közelebbről!

Egy expornósztár arcával hirdette magát egy budai nyelviskola az interneten – írtuk meg pénteken. Nem is akárkiével, a most 27 éves Sasha Grey ugyanis igazi ikonja a dugósfilmszakmának, de mióta otthagyta a pornózást, zenekarban is énekelt, könyvet is írt és rendes filmekben is játszott.

Marina Ann Hantzis néven született a kaliforniai Sacramentóban 1988-ban egy katolikus házaspár harmadik, legfiatalabb gyerekeként. Ötéves korában elváltak a szülei, onnantól kezdve lényegében az anyja nevelte, aki állítólag azt tanította neki, hogy úgy gondoljon a testére, mint egy templomra. Az apja pedig arra figyelmeztette, hogy minden férfi ugyanazt akarja majd tőle. Mindkét gondolat azonos hatást ért el: kíváncsivá tette.

A gimnáziumot az előírtnál egy évvel korábban fejezte be, 17 évesen, annak is köszönhetően, hogy magántanuló volt. Közben 12 és 18 esztendős kora között színészetet is tanult. Érettségi után pincérnőnek állt egy steak-étteremben.

Pornófilmeket 16 évesen kezdett el nézni, és egy évvel később már erősen érdeklődött az iránt, mivel jár ez a szakma, hogy lehetne belőle is színésznő. Egyebek közt felvette egy pornóslánnyal a kapcsolatot a MySpace-en. Amint betöltötte a 18-at, Los Angelesbe költözött, leszerződött egy ügynökséghez, és két hét múlva már fogatni is kezdte első kefélős moziját, egy később többszörösen díjazott fétises pornót. Az első jelenete rögtön egy gruppen volt a legendás Rocco Siffredivel és másokkal.

Sasha egyebek között azzal vált a szakma egyéniségévé, hogy nem szőkítette ki a haját, nem varratott magára egyetlen tetkót sem, nem csináltatott műmelleket, és nem borotválta kopaszra a punciját sem. Vagyis tökéletes ellentéte volt mindannak, ami a 2000-es évek elejére egy tipikus pornószínésznőt jellemzett. Azt mondják: megjelenésével alapvető változást indított el a 21. század pornós esztétikájában.

Már nyolcvan filmen túl volt, amikor azt nyilatkozta Tyra Banks showjában, hogy bármit megcsinálna a kamera előtt, leszámítva az állatokkal és a gyerekekkel folytatott szexet. 2011-ben, felnőttfilmes karrierjének befejezése után pedig azt mondta: hírnevét annak is köszönheti, hogy még olyan dolgokat is bevállalt, amitől még férfiak is visszariadtak. Nem volt semmi, ami sokkolta volna, de volt, ami undorította.

A Rolling Stone magazin a „világ legmocskosabb lányának” nevezte, ugyanakkor elismerte: kivételes jelenség (volt) a pornóiparban, ráadásul intelligens nő feminista vonásokkal. Ő maga performansz művészetnek nevezte filmszerepeit, amihez nem csak a testét, de a hangját is használta. Tény: kitűnt azzal, ahogyan agresszíven beszélt a kamerába, és egyre keményebb és megalázóbb bánásmódot követelt. Ezzel – mint mondta – az volt a célja, hogy egy csipetnyi realitást adjon a fiktív cselekménynek, a férfi nézőkben direkt zavarodottságot keltsen, és elgondolkoztassa őket.

A Wikipédia szerint öt év alatt 271 szerepe volt, mígnem 2011. április 8-án bejelentette visszavonulását. (Díjait most nem soroljuk fel.) Ezt azzal indokolta, hogy már elkezdte unni, amit csinált, ugyanis nem szereti, ha újra és újra ugyanazt kell ismételni.

Amióta nem pornózik, zenél (vokálozik), normál filmekben szerepel és könyvet is írt. Csinált például egy saját indusztriál zenekart, az aTelecine-t. Emlékezetes főszereplője volt Steven Soderbergh Barátnő rendelésre című filmjének (2009), ami a prostivilágról szól, illetve a Nyitott ablak című mozinak (2014) Elijah Wood partnereként. A manapság divatos kefélős irodalom műfajába tartozó Juliette társaság című könyve 2013-ban jelent meg, aminek promóciós körútján Budapesten is járt 2013 őszén.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17156865_auto_resized.jpg
origo.hu

Váratlan hír érkezett Putyinról

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27431_resized.jpg?avcount=1714060820
origo.hu

Itt a bejelentés: Oroszország kész hadat üzenni a NATO-nak

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162722_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Most kaptuk: balesetet szenvedett egy utasokkal teli villamos a Krisztina körúton, nagy a baj

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162164_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Macron berúgta az ajtót: „Európának meg kell mutatnia, hogy nem Washington ölebe”

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160570_auto_resized.png
metropol.hu

Házasság első látásra: Érzelmes szavakkal búcsúzik Gyöngyi, itt a vége?

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160781_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Elúszhatott a bajnoki cím, de Klopp már más miatt aggódik

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17159369_auto_resized.jpg
astronet.hu

Napi horoszkóp 2024. április 25.: az Ikreknek kivételes találkozást, a Baknak megoldást hoz a csütörtök

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17161126_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Házasság első látásra: Andris végre bevallotta, mit érez Petra iránt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162562_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Tragédia a színpadon: koncert közben halt meg a 31 éves énekesnő

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17161300_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Teljes siker, buknak a 18 éves magyar úszónőre a tengerentúlon

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/1l2YeCy2zLGxk9ZjV1iHiEDq1JC44MZP6OJUyYdsA_k/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzU0MzM1NmQ2NzE0NDQwMGJhZTFiNjRlNTAyYjg5MmVj.jpg
Testalkat

Aggódnak a rajongók Zoltán Erika új külsejét látva, megszólalt az énekesnő

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/RrFoiRwdy8ml50lA6R_0vYdpNLwF4BhGZNX3yW4agoY/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzkzZjVlNDVlYWQzNDQxMjlhMzI2Yzg1N2NiZjI2MmEz.jpg
NÁSZFRÁSZ

„Ezt lelkileg nem bírom…” - drámaira fordult a helyzet, meghozta végső döntését a Házasság első látásra párja