Csak az apaság érdekli Chuck Norrist

Unokáival, és két kisebb gyermekével tölti idejét Walker, a texasi kopó, aki úgy érzi, mindent elért már az életben.
Unokáival, és két kisebb gyermekével tölti idejét Walker, a texasi kopó, aki úgy érzi, mindent elért már az életben.

Ha az ember az interneten beüti a keresőbe Chuck Norris nevét, azonnal 18,5 millió találat jön ki. Nem véletlenül: a feketeöves karateharcosból lett színész elképesztő népszerűségnek örvend világszerte, nevét és arcát szívesen használják a mémgyárosok, hogy reklámokat figurázzanak ki vele, és vicceket gyártsanak.

Chuck Norris falta az életet, de miután elvette a fiával egyidős Gena O'Kelley exmodellt, megnyugodott, és manapság már a családjának él. Az asszony, aki 23 évvel fiatalabb a most 76 éves sztárnál, ikrekkel ajándékozta meg a filmcsillagot.

– Boldog vagyok a családommal. Ma már nem az boldogít, mint ami mondjuk tíz-húsz évvel ezelőtt, ők jelentik az örömforrást. A két felnőtt fiamnak nem voltam jó apja, de amikor megszülettek az ikrek, megfogadtam a feleségemnek, hogy nem lesz rám panasz, én leszek a legjobb apa a világon – mesélte nemrég egy interjúban Chuck Norris, aki újabban kerüli a nyilvánosságot is. A színész kilenc unokával büszkélkedhet, ismerősei szerint úgy foglalkozik velük, mint saját gyermekeivel. Egyvalaki nem élvezi a figyelmét, lánya, Dina, aki egy futó kapcsolatból született, és akkor bukkant fel, amikor már 26 éves volt.

– Érthető, hogy nem túl szoros a kapcsolata Dinával, hiszen sosem volt a család tagja, csak felnőttkorában kereste fel Norrist, aki nem tudott mit kezdeni a hirtelen jött újabb gyermekkel. Így aztán Dina elég sok mindenből kimarad – mondta el egy bennfentes.