Celeb

Claudia: jó barátja a férjem Gesztesinek

Fái

Létrehozva: 2018.10.16.

Egy stúdióban a volt férj és a jelenlegi? Aki már vált, az tudja, hogy egy ilyen szituáció mennyire kényelmetlen minden szereplő számára. Nem úgy Liptai Claudia családjában.

Forrás: Facebook

A tévében nem láthatták a nézők, hogy a szereplők közti szeretet, nemcsak a produkciónak szólt, hanem nagyon is igazi. Azt kamerák rögzítették, ahogy Liptai Claudia szeretettel, tisztelettel beszél egykori férjével.

Hiszen Gesztesi Károly brutálisan vicces Dolly-produkciója után, Tilla elsőként természetesen őt szólította meg: Clau­dia, tessék, Panka apukája!

– Ami kritikát megfogalmaznék, arról nem tudom eldönteni, hogy dicséret, vagy szidás. Tehát, gyönyörű vagy. Van Dollynak egy eltitkolt transzvesztita bátyja – nevetett Clau. – Amikor felhívtál, drága édes Tobikám (Gesztesi beceneve – a szerk.), hogy mi legyek majd, miket válasszak, mit gondolsz, mondtam, hogy legyél nő! Hát megbántam ezt a is. Azt gondolom, te egy fantasztikusan tehetséges, csodálatos ember vagy – mondta szeretettel, majd így folytatta: – Mondtad nekem, olyan édes voltál, hogy: amikor így feszítem magam, az jól néz ki, de úgy nézek ki, mint Fiona nagyanyja.

A szünetben Claudia közös fotóra invitálta Gesztesit, amit posztolt a közösségi oldalain: „ő a volt férjem, Karcsi. Ádám egy sorral lejjebb drukkol neki, felettem pedig a lányunk izgul ülve. Na, ez a családi vállalkozás!”.

Rajongói, követői nem győzték dicsérni, mennyire példamutató, hogy őszinte, jó kapcsolatot ápolnak a válás után is. Ezután érdeklődött a színésznőnél a Bors munkatársa is.

– Azt gondolom, egyfajta érettség és intelligencia kell hozzá, és az, hogy az emberek sose felejtsék el, szerették egymást nőként és férfiként. Mindenekfelett a gyerekek a legfontosabbak, csak ez számít – magyarázta lapunknak Claudia, miért működik jól a kapcsolatuk. Majd arról beszélt, hogy milyen a jelenlegi és a volt férj, Pataki Ádám és Gesztesi Károly viszonya egymással: – Nagyon jó kapcsolatban vannak, jelenlegi férjemet, Ádámot hívja a volt férjem, ha valamit szeretne megbeszélni, tudja, hogy őt mindig eléri.

De nem csak Clau patchwork családja volt jelen a stúdióban. A zsűri fölött ült Stohl András előző párja, Ancsika, akitől két gyermeke született. A kislánynál, Franciskánál nincs lelkesebb Sztárban sztár-rajongó, vélhetően neki van a legnagyobb autogram gyűjteménye, amit szünetekben bővít. Persze azért van ideje arra is, hogy édesapját egyszer-egyszer megpuszilja. Pont úgy, ahogy Gesztesi Panka. Ő is puszival gratulált Dollynak maszkírozott apukájának. 

Liptai: mekkora egy görény vagy, Tilla!

Ez volt talán minden idők legszórakoztatóbb Sztárban Sztár-adása. Vasárnap este kiderült, a hatodik szériába zseniálisan válogatták össze a szereplőket, a zsűri poénosabb, mint valaha és Tillának még saját magát is sikerült felülmúlnia. Bár ő egy ponton óriásit hibázott, megsértette Tolvai Renit, amivel Liptai Claudiánál kihúzta a gyufát. Egy ilyen kegyetlen – ráadásul igazságtalan – beszólást sosem lehet elfelejteni.

– Nem adhatok többet négy pontnál – mondta Majka, mire Tilla száján kicsúszott egy rendkívül durva sértés:

– Ne már! Ennek a kedvesen éneklő hóembernek?

– Mekkora egy görény vagy, Tilla – háborodott fel Clau­dia. – Azt mondtad, hogy kedvesen éneklő hóember?! Hát lemegyek és leütlek. Komolyan.

Tilla kérte a zsűritől a pontokat, majd féltérdre ereszkedett Reni előtt: – Ha olyat mondtam, akkor bocsánat! Ne haragudj, Rosalinda!

A műsorvezető megjegyzése két okból is különösen meglepő volt. Tillát érzékeny, intelligens embernek ismerjük, aki sosem bántana meg senkit, nem élcelődne mások hibáin. Másrészt Reni gyönyörű, egyáltalán nem túlsúlyos. Lapunknak Tilla megerősítette, semmiképpen sem akarta Renit megbántani.

– Már az adásban is elnézést kértem, időnként az ember elfelejti, hogy egy viccesnek tűnő beszólással bánthat is. Egyébként hófehér ruhában állt mellettem, nekem ez a hasonlat jutott hirtelen eszembe. Sajnálom, más műsorokban ezerszer hordoztam már a tenyeremen Renit, és a jövőben is ez lesz – szögezte le lapunknak a mûsorvezetô. 

– Természetesen nem neheztelek Tillára – mondta Reni. – Nagyon jól éreztem magam a műsorban.

Vasárnap este mindenki a TV2-t nézte

Úgy, mint a fennállása óta minden alkalommal, most is – 17,3 százalékos közönségaránnyal – a TV2 zenés szórakoztató műsora, a Sztárban sztár lett a kereskedelmi televí­ziók legnézettebb vasárnap esti műsora. A hírességek bőrébe bújtatott hazai sztárjaink produkcióit 846 ezren követték élőben, ami elsöprő siker az ugyanebben az idősávban az RTL-en sugárzott Szenzációs négyeshez képest, amire 505 ezer néző kapcsolt. ­­

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17144027_auto_resized.jpg
origo.hu

Újabb hírek érkeztek Nagy Grófo sírjának feltöréséről

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27219_resized.jpg?avcount=1713558311
origo.hu

Migránsok okozták a balesetet a Liszt Ferenc-repülőtér közelében, amelyben két ember meghalt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17143251_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Micsoda fotó! Menyasszony lett Liptai Claudia kislányából, Pankából

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17135573_auto_resized.jpg
ripost.hu

"Ki fog látszani a s*nám" - Kiakadtak a túl szexi ruha miatt az olimpikonok

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17144907_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Kemény választ küldtek az oroszok az amerikai ukrán segélycsomagra (VIDEÓ)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27220_resized.jpg?avcount=1713558311
origo.hu

Brutális bírságot kapott az RTL Klub

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17109512_auto_resized.jpg
lakaskultura.hu

Modern városi milliő a 13. kerületben: skandináv stílus, retróval fűszerezve

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27216_resized.jpg?avcount=1713558311
origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27156_resized.jpg?avcount=1713558311
videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17145063_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Vilmos herceg elhagyta a rákbeteg Katalin hercegnét

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/iAf_dNB5Qmol82puOI69Fa_tjYLlEM8DZ5xvAsnxKOQ/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2YxYzA5YzhiOWY3ZTRjOTZiODA5MDIwYTA4MDU5MTUy.jpg
Divat

A Next Top Model Hungary zsűritagja elárulta, mitől szép egy nő valójában

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/UwzHKNrO1pT7FNeUbRWSO86pUAhiACztqed1Did-Eig/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzQxNjA4MjU0ZDdlMDQyMmVhZjViZWQ3NTgxMGQ0NDI0.jpg
Hűtlenség

"Úgyis megcsaltál, amikor akartál" – durva beszélgetés zajlott le Megyeri Csilla és párja közt