Claudia a konyhában is megfőzte Tillát

Ismét terítékre kerül a sztárok főzőtudománya a TV2-n. Tilla és Claudia magabiztosan várhatta a megmérettetést.
Ismét terítékre kerül a sztárok főzőtudománya a TV2-n. Tilla és Claudia magabiztosan várhatta a megmérettetést.

Kötényt ragadott, berobogott a konyhába, és nemcsak a humorával, hanem a főztjével is levette a lábáról Liptai Claudiát Till Attila. Legalábbis szeretné ezt hinni, mert a cukrásztanulmányokat folytató műsorvezetőnőnek a főzéshez is van érzéke, és a konyhában követte nyomon a vacsorakészítés fázisait. A két híresség ugyanis együtt szerepel a TV2 Hal a tortán jövő héten adásba kerülő részeiben, ahol ezúttal rendhagyó módon, párban főznek a sztárok. Claudia testhez állóan, az édesség legyártását vállalta magára a menüből, így Tillának volt alkalma bizonyítania „háziasszonyként”.

– Nálunk a családban mindenki főz. Már a gyerekeim is elkezdték a főzőcskézést. Van, amit fejből, van, amit receptből, de nagy általánosságban mindent el tudok készíteni. Nem esem kétségbe, ha rám jut a vasárnapi ebéd főzése. A legjobban indiai ételeket szeretek főzni, akkor valahogy szabadabban merek kísérletezni az ízekkel – mesélte a Borsnak Tilla, aki feleségével három fiút nevel, így sokszor és nagy mennyiségben termelik a finom falatokat. A lazaságáról ismert műsorvezető akkor sem esik kétségbe, ha egy-egy étel nem az elképzelt módon sikerül.

– Ha kicsit sós, még megeszem a kaját, de volt már, hogy ehetetlen lett, és az egészet ki kellett dobni. Szerencsére a műsorban kifejezetten jót alkottunk Clauval. Isteni volt vele a főzés, a humora egyszerűen utánozhatatlan, és mivel már majdnem cukrász, olyan bonyolult édességet is meg tud csinálni, amire én nem vállalkoznék.

Tilláék a Tóth lányokkal és az Irigy Hónaljmirigyes Sipos fivérekkel szálltak harcba a győzelemért, hogy milyen eredménnyel, az a jövő héten kiderül.