Celeb

Charlie Sheen sorozat, 4. rész: "Itt az első vizeletteszt, a második a szádba megy!"

Bors

Létrehozva: 2015.12.17.

Charlie Sheen korosztályának egyik legnagyobb tehetsége volt, de elragadta az önpusztítás démona. Novemberben robbant a hír: a legjobban fizetett tévésztár HIV-fertőzött, és ezt évek óta titkolja.

2009 karácsonyán Sheent bilincsben vitték el a coloradói Aspenből, ahol családjával a karácsonyt töltötte.

– Kés volt nála, az életemet féltettem tőle – mondta később Brooke Mueller. 8500 dollár óvadék (2,5 millió forint) ellenében még aznap szabadlábra helyezték, de később harmincnapos kényszergyógykezelésre és 36 óra indulatkezelési terápiára ítélték. A házaspár kapcsolata végképp elmérgesedett, mindketten benyújtották a válókeresetet. Sheen ezután megint fékevesztett partizásba kezdett. 2011 októberében került az újságok címlapjára azzal, hogy magán kívül tört-zúzott az elegáns New York-i Pláza Hotelben. Brooke Mueller közben távoltartási határozatot kért Sheen ellen, az ikreket pedig végül a rendőrség közreműködésével hozatta ki a házból, mert Sheen nem adta oda őket. A színész ezúttal is bőszen harcolt a fiaiért, de nem kapta meg a felügyeleti jogukat. 

Nagylelkű

Charlie Sheen nagylelkű: 2006 óta bőkezűen támogatja az Aid for AIDS segélyszervezetet. Az USO nonprofit szervezetnek is rekordadományt ígért, egymillió dollárt. Ez a szervezet gondoskodik programokról az amerikai katonák és családtagjaik számára.    

Bár magánélete ismét lejtőre került, szakmai életében a csúcson járt. A két pasi – meg egy kicsi című sorozat nyolcadik, egyben utolsó szezonjáért epizódonként rekordösszeget, 1,8 millió dollárt (522 millió forint) kapott. Ezzel ő lett a legjobban fizetett sorozatszínész Hollywood történetében. 2011 januárjában azonban kényszerszünet állt be a forgatásban, mert a kábítószertől szétesett Sheent rohammentő vitte kórházba.

Ezúttal otthonában tett leszokási kísérletet, 12 hónap alatt immár harmadszor. Az előző két alkalommal szanatóriumban próbált megküzdeni démonjaival, hiába. A sorozatot futtató CBS-nél akkor sikerült végleg elvágnia magát, amikor beszólt a sorozat producerének.

– Ő egy hülye kis ember, olyan gyenge punk, amilyen remélem, én sosem leszek. Pénzt vett el tőlem, és nemcsak tőlem, a családomtól is, és ami ennél is fontosabb, a sorozat stábjától is. Míg én az elmúlt évtizedet azzal töltöttem, hogy aranyhegyeket lapátoltam a lábuk elé – mondta egy rádióinterjúban. A riporter kérdésére, hogy sikerült-e teljesen leszoknia, azt válaszolta: – Itt az első vizeletteszt, a második a szádba megy, és biztosíthatlak, nem fogsz tőle beállni.

Az emberek zabálták a beszólásait, Sheen érte el a világon a leggyorsabban az egymillió követőt a Twitteren néhány óra alatt.

(Folytatjuk)
 

Ez is érdekelhet

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/rLsNASLz32klBDNttxDyorGsPE21L4wjFgnTh_Dt1dE/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzMwYjQwNmU4ZTYzZDQ3ZTlhN2NhYmI0NTE3NDk0NmVh.jpg
Tippmix

"Úgy voltam vele, hogy ilyen nem fog sűrűn előfordulni" - Marics Peti félmilliót bukott

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/gBh490zB36efX5SC4-FLP_GjbHj6nTFWcBP9yCsbnpU/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzRjNTJkMzFmNWUxNjQyNTk5NWQ3ZjJjYjExNWJjNTc5.jpg
Kiakadás

Koholák Alexa kiakadt: intim képekkel ostromolják a férfiak a szakítása után