Celebek vérét szívja Dombi

Retteghetnek a celebek. Dombóvári István a Showder Klub és a Roast után pár héten belül a kandi kamerás átverésekre épülő Chili Show műsorvezetőjeként szívja majd legismertebb magyar sztárjaink vérét.

– Ez a műsor kizárólag az in­terneten lesz látható a legújabb fogyasztói igényeknek megfelelően, miszerint a tévéműso­rok ne a tévében menjenek. Az arca vagyok ennek az egésznek. A technikai dolgokban nem veszek részt, az én feladatom felkonferálni az elejét, illetve a végén a beszélgetést moderálni. Ha nem nagyon sértődik meg az átvert sztár, ak­kor ugyanis vele együtt szeretnénk megnézni, nevetni rajta és kielemezni – részletezte Dombi, akit a műsor technikai hátterét és egyben gegstábját is alkotó két lelkes srác, Ábrahám Róbert és Lukács Adorján kért fel erre a feladatra.

A gegekért két lelkes srác, Ábrahám Róbert (balra) és Lukács Adorján felel, ők szervezték be Dombit is a műsorba

– Viszonylag későn találtak meg, úgyhogy a tervezési fázisban már nem tudtam részt venni. De láttam az átverésre kiszemeltek listáját, ami elég hosszú, ráadásul nem egy B liga. Csupa A kategóriás sztárt céloztunk meg. Ez most egy újsze­rű vállalkozás. A kandi kamera egy ősi televíziós fogás, ami szerintem időt álló. Az emberek ugyanis az átverő show-kat többnyire szeretik. Ez az a műfaj, amit hajlandók elfogadni, végignézni. Kárörvendésből megnézik, ha a sztárok kellemetlen helyzetbe kerülnek – alakította a szakértőt a humorista.

Dombi egyébként igen kapós manapság, szinte minden héten akad valaki, aki vele szeretné megvalósítani műsorötletét.

– Sok hasonló internetes felkérést kapok. Nagyon pozitív, ha valaki a saját ötletét tartja a legjobbnak, ha nem lenne ilyen, nem lenne semmi. Volt, aki elfogadta a véleményem, akadtak, akik nem, és azt mondták, szerintük ez jó, és ha nem velem, akkor megcsinálják mással. Az meg is bukott. Egyre nehezebb megfelelni. Iszonyatos mennyiségű tartalom zúdul ránk mindenfelől, nem könnyű olyan formátumot kitalálni, amire vevők a nézők – mondta.

Balázst is átverték

Magyarországon a Kész átverés! az RTL saját készítésű műsora volt, amiben Sebestyén Balázs és csapata állított csapdát sztároknak és időnként civileknek is. A nézők látták, ahogy a műsor készítői jókat röhögnek a színfalak mögött a megviccelt áldozatokon. Egyszer magát Balázst is csőbe húzták, amikor a Balázs Show felbőszült „orosz” vendégei rontottak rá az utcán.