Celeb

Caramel koncertre rohant A Dalról

Nagy Daniella

Létrehozva: 2017.01.16.

<p>Az énekes a szombat esti első válogatón zsűrizett, de az adás után még egy fellépés is várta. Caramel idén a lovak közé csapott, de családja mindenben támogatja.</p>

Forrás: Bors

A Dal első válogatóját követően Caramel zsűriszékét gyorsan felváltotta a színpad, a műsor végeztével ugyanis már sietett is tovább az idei első, évnyitó koncertjére. Bár tavaly a családra való tekintettel kicsit visszafogottabban élte a zenészéletet, alkotó emberként nem sokáig tudott tétlen ma­rad­ni, és az év második felében már lassan visszatért a régi tempóhoz. 

– Már a családom is látta, hogy hiányzik a zenészélet körforgása, a koncertezés, a pezsgés, így bár főként miattuk döntöttem úgy, hogy tartok egy pici szünetet, maximálisan támogattak a visszatérésben – mesélte lapunknak Caramel, aki azt is elárulta: bár időnként nehéz összehangolni a munkát és a családi életet, ez együttes erővel mindig sikerülni szokott, ennek köszönhetően pedig teljes az összhang körülötte.

– Időnként muszáj segítséget kérni a szervezésben, különben könnyű az események között elaprózódni. Van egy csapatom tele olyan emberekkel, akikre mindig számíthatok, és bár a szervezésbe a feleségemnek nem kell belefolynia, ő azzal segít, hogy támogat – és elképesztően jóleső érzés, hogy akkor is megkérdezi, hogy hogy érzem magam és milyen napom volt, ha hajnal kettőkor esek haza. Felkel velem, ha korán kell elindulnom, igyekszünk minél több időt együtt tölteni. Én elfogadom az ő hivatását, ő elfogadja az enyémet, sőt úgy érzem, tiszteli és szereti is – és szerintem ez így, kölcsönösen a normális. Ha szobafestő-mázoló lennék, vagy üveggyárban dolgoznék, mint régen, akkor is elvárnám, hogy a partnerem tá­mogasson, és ez természetesen visszafelé is így működik – osztotta meg velünk gondolatait az énekes, aki azt is elárulta: 2017-ben már szó sincs lassításról. Új dallal és év végi koncerttel lepi meg rajongóit.

Maga festette a pólóját a Spoon 21

Mindent bevetett a Spoon 21 a továbbjutás érdekében. A négy fiú kezébe vette az irányítást, és előkapva magukból a mélyen szunnyadó iparművészt, különböző feltűnő látványelemeket alkottak. Ilyen volt például a daluk, a Deák video­klipjében és az élő show színpadán a vokálosokon is látható fehér rókafej, amit annak ellenére, hogy ránézésre műanyagnak tűnik, sima kartonlapból hajtogattak.

A srácok azt is elmesélték, hogy az öltözőt alkotótérré varázsolva ők maguk festették a Deák emblémáját a pólójukra, és bár nem művészi iskolába járnak, technikából mind ötösök voltak. A kreativitásuk pedig így vagy úgy, de azonnal művészi megvilágításba helyezi őket – legalább annyira, mint a színpadi elemként és a klipben is használt UV-festék.

Két lovat ül meg Tóth Gabi kedvese

A 2014-es X-Faktorban a Tha Shudras zenekar frontembereként ismertté vált Trap kapitány, azaz Molnár Tibor duplán kiveszi a részét A Dal versenyéből. Első körben a Roma Soul tagjaként láthatta őt a közönség az első válogatóban, ahol beatboxolni és rappelni egyaránt hallani lehetett.

A sokszínű zenész azonban ezenfelül Tóth Gabi TOTOVA és Lotfi Begi mellett is dolgozik majd, ahol egy másik oldalát mutatja majd meg Freddie Shuman néven. A Roma Soul ős­erővel robbant be a köztudatba, és a versenyen azonnal az első helyig röpült – lehet hát szurkolni, hogy Tibi és TOTOVA dala, ami szintén az emberekben szunnyadó őserőt és szeretetet hivatott fel­éleszteni, ugyanilyen előkelő helyen végezzen majd.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17152751_auto_resized.jpg
origo.hu

Újabb leleplezés: A NATO már bevonult Ukrajnába – küszöbön a III. világháború

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27372_resized.jpg?avcount=1713900911
origo.hu

Váratlan hír érkezett Putyinról

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17156849_auto_resized.jpg
borsonline.hu

"Segíteni akarok" – Édesanyja sírkövére gyűjt a 7 éves kislány, aki limonádét árul

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17153115_auto_resized.jpg
ripost.hu

Már virágzik a bodza! Készíts isteni szörpöt télire, mutatjuk a tökéletes receptet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17156820_auto_resized.jpg
vg.hu

Már félmillió ukrán katona halt meg a fronton

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27361_resized.jpg?avcount=1713900911
origo.hu

Szilikon melleivel és millióival dicsekszik Molnár Anikó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17149637_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Félreértette a pincér a nő rendelését, volt is meglepetés, amikor megérkezett az étel

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27354_resized.jpg?avcount=1713900911
origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27156_resized.jpg?avcount=1713900911
videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17156373_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Durva dologgal vádolják Steve Irwin fiát, hogy lehetett képes ilyen szörnyűségre?

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17146291_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Házasság első látásra: egyetlen páros döntött az együtt maradás mellett

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/mKygcP253w2Sm7Ew2R3Uex3vVRsjrocIKCYTlqRgxvI/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzdjMjc4YTVkYTg3MzRjMDc5M2E5MTljZTAxZTdkMDcz.jpg
KATASZTRÓFA

Életveszély az Ázsia Expressz forgatásán, azonnal riasztottak mindenkit

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/RrFoiRwdy8ml50lA6R_0vYdpNLwF4BhGZNX3yW4agoY/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzkzZjVlNDVlYWQzNDQxMjlhMzI2Yzg1N2NiZjI2MmEz.jpg
SZERELEM

Megváltoztak az érzéseik: fülig szerelmes a Házasság első látásra párja