Celeb

Büszke szülés utáni testére Liptai Claudia

HG

Létrehozva: 2018.08.04.

<p>Óriási sikert aratott Liptai Claudia azokkal a fotókkal, amelyekkel azt akarta bemutatni, hogyan változott a teste. Tette ezt annak ellenére, hogy nem bikinimodellként keresi a kenyerét. A szakemberek szerint éppen önazonossága miatt szedik szét a rajongók.</p>

Forrás: Végh István

Merész, bikinis fotósorozatot posztolt magáról a napokban Liptai Claudia. A TV2 műsorvezetője négy felvételen ugyanazon a görög tengerparton áll, azonos pózban. Az első még a kis Marcell születése előtt, tökéletes alakkal készült, a második azonban áldott állapotban mutatja. A harmadikon már karjában tartja a még pár hónapos Marcit. A negyedik fotón jól látszik, hogy a két évvel ezelőtti szülés után visszanyerte tökéletes alakját. Így egyáltalán nem lehet csodálkozni azon, hogy büszkén vállalja a képsorozatot. Ami biztos, amióta ki­tette a fotókat, rajongói ünneplik a hozzászólásokban. Nagyra értékelik, hogy nyilvánosságra hozta azokat a fotókat is, amiket lehet, eddig nem akart. 

Claudia testének átalakulását akarta megmutatni, hiszen a fotók mellé azt írta: „a változás jó do­log”. A képek mindegyikét férje, a mestercukrász Pataki Ádám készítette, aki szemében mindenképp Claudia testesíti meg a tökéletes nőt. 

Ám a szakember szerint nemcsak a férjének, hanem sok nőnek is tetszik az, ahogy önmagához viszonyul a TV2 sztárja. Vagánysága rajongói előtt eddig is példa volt, merészsége láttán azonban most már sokan példaképként is tekintenek rá. – Liptai Claudia sok változáson keresztül jutott el odáig, hogy felvállalja, akár az anyaságon keresztül is a női önelfogadást, önmegvalósítást. Ő lehet a 21. század női ikonja, akire a magyar nők hasonlítani szeretnének. Úgy akarják viselni a női szépséget, ahogy ő ezt előadja a médiában vagy a hétköznapokban, mint feleség és édesanya. Pozitív példa sokak számára – mondta a Borsnak Rusz Edit klinikai pszichológus.

Az kevésbé közismert tény, hogy Claudia mellett van még egy ember, aki végigkövette, hogy hogyan lett ismert emberből első számú híresség. Ő nem más, mint a menedzsere, Kende-Hofherr Krisztina. A Bors azt kérdezte a médiaszakembertől, hogy ő miben látja ügyfele és egyben barátja titkát? – Ha meg lehetne fogalmazni, hogy mi is Liptai Claudia titka, akkor sokkal egyszerűbb helyzetben lenne mindenki, aki hosszú távon szeretne híressé és megbecsültté válni. Tetten lehet érni bizonyos dolgokat, de egységes recept nincsen. Szerintem Claudia titka az, hogy mindig hiteles és ön­azonos. Soha nem játssza meg magát, soha nem próbált meg más képet mutatni magáról, mint ami ő maga. Nem képzelte magát több­nek, mint ahol éppen tartott, nem szállt el soha. Így aztán mindenki úgy gondolhatja, hogy akár ő is lehetne az, aki be tudja járni Claudia útját. Ő a lány a szomszédból, aki mindig is vállalta, hogy honnan jön, hogy milyen nehéz és küzdelmes életszakaszai  voltak, mint ahogyan az örömeit és boldogságát is.

Ezeken túl egészen különleges szorgalom és munkabírás jellemzi, teljesítménye szempontjából maximalista. Hiányzik belőle az irigység, őszintén örül mások örömének és sikereinek. A mai napig alázatos, soha nem akart semmit izzadságszagúan, és nem betegesen szerepelni vágyó. Továbbá képes nemet is mondani, ha egy adott felkérés nem illik hozzá – jellemezte őt a TMC Menedzsment alapító-ügyvezetője.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27390_resized.jpg?avcount=1713963914
origo.hu

Elképesztő dolog derült ki Ukrajnáról, erre nem gondolt senki

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27394_resized.jpg?avcount=1713963914
origo.hu

Meghökkentő videó jelent meg Putyin rettegett szövetségeséről

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17152650_auto_resized.jpg
borsonline.hu

"Ez elfogadhatatlan" – balhé a TV2 stúdiójában, majdnem hazaküldték a műsor sztárját

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17154390_auto_resized.jpg
ripost.hu

Zokogásban tört ki az időutazó: borzalmas jövő vár ránk

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17155627_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Kiderült, ki írta az elhíresült adatvédelmi nyilatkozatot

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27391_resized.jpg?avcount=1713963914
origo.hu

Szabó Zsófi kapta Ördög Nóra sikerműsorát

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17157608_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Bezárja az összes önkiszolgáló kasszáját, visszahozza a hagyományos pénztárakat ez a bolt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27354_resized.jpg?avcount=1713963914
origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17158768_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Vilmos herceg: „Ha elvesztem, akkor nagy bajban leszek”

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17156374_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Azt hittem, másnapos vagyok” – Viszketés jelezte, hogy rákos lett a fiatal férfi

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17153682_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Édes fotó: így tartja ölében újszülött testvérét Szegedi Fecsó kisfia

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/vezSYXVL2jQyqSjbjt5zdJbIMS4S0uIstiNkLjFQ2WU/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzBkYmZjNjI1MTE0ODRkZDE4YjZmOTVlOWZhNjkzYTNh.jpg
Búcsú

Kerényi Miklós Máté megtörte a csendet: ezért távozik valójában az Operettszínháztól

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/1U6pUn05Glj3ngoHY_vhWT6f-QLMqIBVmi-704lmvOY/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2Y0OGEzNTNhZTU2MjQ2Njc5NTExMzZlZDQ1YjRhYjdj.jpg
Anyaság

Gyereknevelés mellett főállás? Majoros Hajni kitálalt, miért nem ment vissza dolgozni