Buktak az olaszok Szabó Dórira

Válása óta még nem talált párt, ezért facéran nyaralt az olasz tengerparton a Mokka műsorvezetője.
Válása óta még nem talált párt, ezért facéran nyaralt az olasz tengerparton a Mokka műsorvezetője.

A Mokka műsorvezetője körül csak úgy rajzottak a férfiak Olaszországban, nem csoda, hiszen a gyönyörű Szabó Dóri férfikíséret nélkül nyaralt Szardínián.

A modell egy hetet töltött a mesés szigeten egy barátnőjével és egy gyerekkori barátjával, mert válása után még nem találta meg a nagy ôt. A TV2 új képernyősére ráfért a pihenés, élete igencsak felpörgött amióta a reggeli műsorban kapott lehetőséget.

Szardínia mellett merült a hűs habokba Dóri

– Amint vízközelbe kerülök, azonnal ki tudom kapcsolni az agyam, de igazság szerint két-három nap biztosan kell ahhoz, hogy teljesen át tudjam adni magam a pihenésnek. A nyaralás szuper volt, teljesen elengedtem magam. Összevissza ettem mindent, amit megkívántam, halmoztam az élvezeteket. Olyan jókat ettünk, hogy a fagyinak és az édességeknek már helyet sem tudtam szorítani – nevette el magát a műsorvezető, aki nem akart pluszkilókkal hazatérni, ezért úgy döntött magával viszi a futócipőjét is.

A műsorvezető élvezte, hogy nem kell mindennap sminkelnie magát

– Mindennap futottam egy kicsit, hogy büntetlenül ehessek. Ilyen csodaszép környezetben maga volt az élmény – mesélte Dóri, aki szívesen fotózkodott barátnőjével, Kittivel, és még az sem zavarta, hogy nincs rajta smink.

Dóri tavasszal kezdett a Mokkában Pachmann Péter oldalán

– A munkám és a fotózások miatt mindennap be van lőve a hajam és erőteljesen ki vagyok sminkelve, ezért nyaralás alatt szabadjára engedem a természetet – nevetett. – Eredetileg göndör vagyok, és élvezem, hogy kozmetikumok nélkül fekszem a napon. Kényelmes ruhákat hordok ilyenkor, de esténként, a vacsorához szeretek szépen felöltözni – árulta el Dóri.