Celeb

Budapesti edzőterembe vitt Schwarzenegger első útja - fotók

ozs, G. Sz.

Létrehozva: 2018.07.31.

<p>Érkezése és születésnapja másnapján már elmaradhatatlan szivarjával a szájában vette be Budapestet a Terminátor. A napokban már forgat a színész, de az edzést sem hagyja ki.</p>

Mintha tényleg félig robot lenne, Arnoldon túl a hetedik ikszen sem fog a jetlag, vagyis a hosszú repülőút okozta fáradtság. Bár nagy utat tett meg, míg a tengerentúlról Budapestig ért, kedden délelőtt már nyakába is vette a fővárost. Tíz óra körül kissé álmosan, szivarral a szájában lépett ki az egyik belvárosi szálloda főbejáratán a hétfőn 71. születésnapját ünneplő Arnold Schwarzenegger, majd kíséretével együtt sietve távozott a rá várakozó amerikai rendszámú gépjárművel. Ezt a röpke pillanatot szemfüles fotósunknak sikerült is megörökítenie.

Nagy valószínűséggel az Origo filmstúdió felé vették az irányt. De Arnold nem hazudtolva meg testépítő múltját, egy edzőtermet is útba ejtett. Nézett is nagyot a B4  fitneszszemélyzete, amikor a világ leghíresebb testépítője próbálgatta a terem gépeit. Miután felocsúdtak, még egy gyors szelfit is lőttek szülinapos vendégükkel. 

– Schwarzenegger egyelőre csak szemrevételezte az edzőgépeket, s miután egyet-kettőt kipróbált, jelezte, hogy később még visszatér – árulta el nekünk a B4 egyik alkalmazottja.

Schwarzenegger érkezésével ismét lendületet vettek az új, a sorban a hatodik Terminátor mozifilm hazai munkálatai, bár a forgatások már több mint egy hete elkezdődtek. A dél-komáromi ipari parkban, a Nokia egykori csarnokában múlt héten végig forgott a kamera. A mexikói menekülttáborrá átalakított forgatási helyszínt lakókocsikkal, kamio­nokkal, sátrakkal körbevéve, alaposan eltakarták a kíváncsi szemek elől. Közel kétszáz statisztával forgatták az akciójeleneteket. Mivel szigorú titoktartási szerződést kellett aláírniuk, így az egyik névtelenségbe burkolózó szereplő annyit elárult, hogy rengeteg egypercesnél nem hosszabb jelenetet rögzítettek. Schwarzenegger ezekben egyáltalán nem szerepel, viszont rajta kívül szinte valamennyi főszereplővel forgattak. Állítólag az egész stáb a színészekkel és kaszkadőrökkel együtt nagyon közvetlen.

Információink szerint a Terminátor hatodik része nagyjából egy hónapig készül Magyarországon, majd a film további részét előreláthatóan november végéig már az Egyesült Államokban rögzítik.

Linda Hamilton ma is fitt

Az internetre néhány napja felkerült egy olyan helyszínen készített lesivideó, amiben épp Linda Hamiltonnal vesznek fel egy helikopteres jelenetet és a kissé homályos felvételen a pilótában többen a film egy másik színésznőjét, Mackenzie Davist vélik felfedezni. Jelenleg is a főváros vendégszeretetét élvezi az első Terminátor-filmek Sarah Connorja, a 61 évesen is kifejezetten fitt Linda Hamilton, illetve a 2019 novemberében a moziba kerülő hatodik rész főgonosza, Gabriel Luna is.

A hazai nézőknek a Shield ügynökei című sorozatból ismerős Luna információink szerint ráadásul Budapesten saját személyi edzővel készül arra, hogy minél jobb formában játssza majd a film főgonoszát, a Terminátort. Rajtuk kívül néhány nappal ezelőtt már Diego Boneta is feltűnt a Halászbástyánál, vagyis úgy tűnik, a színészek már bevették Magyarországot.

Kárász Róbert kávéval kínálná a világsztárt   

Még alig szállt le a reptéren Arnold Schwarzenegger magángépe, a Premier KultCafé dolgozói 71. születésnapján videóüzenetben köszöntötték fel a Terminátort. 

– Eljuttatjuk hozzá ezt a videófelvételt, amin felköszöntöttük. Ugyanakkor a mai napon hivatalos levelet juttattam el a Filmügyi Kormánybiztos úrhoz, Andy Vajnához, melyben megkértem, hogy a korábbi gyakorlathoz hasonlóan ismét segítse hozzá a Fogadj Örökbe egy Macit Alapítványunkat egy macihoz, amit most Arnold Schwarzeneggertől kapnánk. Nagyon bízom benne, hogy sikerül. Az ő közbenjárásával tudtuk elárverezni Harrison Ford, Ashton Kutcher és a többi, a közelmúltban nálunk forgató világsztár maciját is. De van még egy másik titkos vágyunk is. Csak reménykedni tudunk abban, hogy amikor Schwarzenegger a belvárosban jár, esetleg betér hozzánk egy jó kávéra.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17088437_auto_resized.png
origo.hu

Nem atombomba volt, még csak pukkanás sem: Magyar Péteren röhögnek az interneten - itt vannak a legjobb mémek!

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26453_resized.jpg?avcount=1711662012
origo.hu

Újabb drámai részletek Károly király betegségéről

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17090709_auto_resized.jpg
borsonline.hu

4 csillagjegy, akinek nagy felismeréseket hoz az élet még a napfogyatkozás előtt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17090947_auto_resized.jpg
hirtv.hu

"Sírjál, majd elmegy a tejed!", reagált Magyar Péter, amikor Varga Judit kétségbeesésében sírt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17086779_auto_resized.jpg
ripost.hu

Egy ország kapott szívéhez a gyásztól: elhunyt a népszerű műsorvezető

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17091825_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Új háború lehet kirobbanóban egy másik földrészen, pattanásig feszült a helyzet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26452_resized.jpg?avcount=1711662012
origo.hu

Hatalmas örömhírt jelentett be Lékai-Kiss Ramóna

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17091959_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Egyszerűen nagyszerű kevert tésztás húsvéti sütemény

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17080391_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Együtt tette meg a bejelentést a kislánnyal kapcsolatban Young G Béci és Norina

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26355_resized.jpg?avcount=1711662012
vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17091872_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Rendőrök lepték el az eltűnt kétéves Danka otthonát: Markológéppel ássák fel a területet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17084794_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Sokan csak most tudták meg és alig hiszik el, mit jelent valójában a WC kifejezés

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/03/DiRPy-3nPJr4CQIBkYbPdtZrNwj6_B8PPulljWoyLFY/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2IyNDc5NTBmMjJkODQwZTE4NGUxNWFkY2ZkNDZmNjA3.jpg
Kapcsolat

Megyeri Csilla szakításáról pletykálnak. Újra...