Brittany felvágta az ereit Demi Moore miatt

Bájos, tehetséges lány volt, Brittany Murphy mégis gyűlölte magát, boldogtalanságát drogokba fojtotta. Sorozatunk harmadik része a 32 évesen elhunyt lány nagy szerelméről szól.
Bájos, tehetséges lány volt, Brittany Murphy mégis gyűlölte magát, boldogtalanságát drogokba fojtotta. Sorozatunk harmadik része a 32 évesen elhunyt lány nagy szerelméről szól.
Brittany Murphy a Szakítópróba forgatásán találkozott a végzetével Ashton Kutcher személyében. Murphy szinte az első pillanatban beleszeretett a magas, kigyúrt, kölyökképű színészbe, aki – eleinte úgy tűnt – osztozik a rajongásában. Álompárnak hitték őket, Murphy pedig már az esküvőt tervezgette. Ám csalódnia kellett, hiszen hét hónapnyi együtt járás után Ashton elhagyta Demi Moore kedvéért.


– Ashtonnak a lélegzete is elállt, amikor meglátta Demit, nem is gondolkozott azon, hogy kit válasszon. Egy pillanat alatt faképnél hagyta szegény lányt, aki először fel sem fogta, hogy mi történik vele. Brittany darabjaira hullott, iszonyúan fájt neki a szakítás. Úgy érezte, Ashton ezzel a döntéssel csak megerősíti őt abban a hitében, hogy értéktelen, csúnya nő. Iszonyúan féltékeny volt Demire, kivágta az újságokból a fényképét, majd elégette. Súlyos kisebbségi komplexusokkal küzdött Moore-ral szemben, egyszer megpróbált öngyilkos is lenni, felvágta az ereit, de édesanyja időben megtalálta – mesélte a perezhilton.com internetes portálnak Murphy közeli barátja, aki szerint a színésznő ámokfutása a férfiak terén a szakítás után következett. Kétségbeesetten szeretett volna kötődni valakihez, ezért szinte mindenkivel lefeküdt, aki szembejött vele. Görcsösen kereste a boldogságot, és minden egyes férfiban potenciális férjjelöltet látott. Pár hónappal az Ashtonnal való szakítás után már jegyben járt Jeff Kwatinetz menedzserrel, de a férfi nem sokkal az eljegyzés bejelentése után elhagyta.

Egy esztendő sem telt el, és Brittany máris újra menyasszony volt, ezúttal Joe Macaluso íróval készültek oltár elé állni, de a férfi a színésznő drogfüggősége miatt lelépett.


– Nem tudok egy olyan nővel együtt élni, akinek mindennél fontosabb a külseje. És hogy elviselje az ebből fakadó kisebbségi komplexusát, már korán reggel be van állva. Brittany nagyon édes gyerek, de retteg a valóságtól. Nem a valóságban él, hanem egy álomvilágban – nyilatkozta Joe Macaluso. Brittany a szakítás után folytatta önpusztító életét.

(Folytatjuk)

Szalai Vivien