Celeb

Brad megkapta álmai nőjét - sorozat, 2. rész

Kiss Boglárka

Létrehozva: 2016.09.23.

<p>Álompár nélkül maradt Hollywood: Angelina Jolie kedden beadta a válókeresetet Brad Pitt ellen. Sorozatunk összefoglalja szerelmük történetét.</p>

Tizenhárom évvel ezelőtt, 2003-ban kezdődött a tündérmese: a szexi, 29 éves Angelina Jolie és a sármőr, 40 éves Brad Pitt mit sem sejtve sétált be a Mr. és Mrs. Smith című akciófilm forgatására: nem is álmodtak róla, hogy kétórás filmbeli szerelmük több mint egy évtizedre szól majd. Brad Jennifer Aniston férje volt, és Angelina akkor azt mondta: inkább szembeköpi magát, mint hogy tönkretegye egy pár életét, ugyanis ő azért nőtt fel csonka családban, mert az édesapja félrelépett. Végül mégis tönkretette Aniston házasságát, akinek a rosszízű pletykák szerint nem lehet gyermeke, ezért is hagyhatta el a mindig nagy családra vágyó Brad Pitt. Ezt Angelinától azonnal megkapta: alig mondták ki a válást, Pitt Angelina két örökbe fogadott gyermekének, Maddoxnak és Paxnak lett a nevelőapja, közösen örökbe fogadták Zaharát, majd alig egy év múlva megszületett közös kislányuk, Shiloh.

A pletyka hamar elterjedt a Mr. és Mrs. Smith kulisszái között szövődött szerelemről, így némi titkolózás után Pitték nyilvánosan is vállalták álomszerű kapcsolatukat.

– Brad nagyon kellemes csalódást okozott – emlékezett vissza Jolie a forgatásokra a Vouge 2006. januári számában. – Azon kaptam magam, alig várom, hogy dolgozni mehessek, miatta. Különleges barátság alakult ki köztünk, ami a forgatások végére nőtte ki magát valami mássá. A fiam, Maddox is támogatott a maga kétéves módján: apának kezdte szólítani Bradet.

Bár kezdetben okozott némi gondot eltérő vérmérsékletük – Angie robbanékony, Brad halogató természetű –, de az együtt eltöltött évek és a hatalmas szeretet összecsiszolta őket. Úgy látszik, Brad álmai nőjét szerezte meg, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy végig kitartott Angelina mellett akkor is, amikor az szinte teljesen elvesztette nőiességét. Komoly mell- és méheltávolító műtéten esett át 2013-ban, mert az orvosai szerint vérvonala miatt erős hajlama van emlő- és petefészekrákra (édesanyja hosszú küzdelem után, 56 évesen hunyt el rákban). Jolie-nak hatalmas segítség volt Pitt támogatása.

– A családom miatt muszáj volt rászánnom magam a beavatkozásra. De Bradnek hála még mindig nőnek érzem magam – nyilatkozta akkor a színésznő.

És hogy miért váratott magára tíz évet a csodaesküvő? Korábban a páros azt mondta, addig nem esküsznek meg, míg a világon nincs minden párnak joga házasságot kötni. Ezt végül mégsem bírták kivárni, 2014-ben, közös filmjük, A tengernél című házassági dráma forgatásán bonyolították le titokban a szűkkörű lagzit.

Kapcsolatuk tehát álomszerűen alakult: nemzetközileg ismerik és szeretik őket – kivétel a tizenkét évvel ezelőtt felszarvazott Jennifer Anistont támogató, egyre népesebb csapat –, hat gyermeket nevelnek, világszerte vannak méregdrága ingatlanaik (Franciaországban, Hollywoodban, New Orleansban – hogy csak néhányat említsünk), hagyják egymást kiteljesedni karrierjükben – de úgy látszik, a legszebb álom sem tart örökké.

Káosz uralkodott Pittéknél

Teljes katasztrófa a Jolie, Pitt gyermekek élete: a szülők folytonos kar­rierbeteljesítő utazásai miatt nem tudtak állandó otthont biztosítani nekik. Hiába vannak világszerte luxusingatlanaik, Angie, misszióját követve, háborús övezetekbe és menekülttáborokba hurcolja a népes családot, a hat dadát és a szakácsot is, mivel a pletykák szerint Jolie csak gyermekei müzlijét tudja elkészíteni. Magukkal visznek egy magántanárt is, mivel a kicsik nem érnek rá iskolába járni. Brad korábban egy elmegyógyintézet hangulatához hasonlította a családi reggeleket.

– Maddox hétéves korában tőrkészletet kapott ajándékba Angie-től, kilencévesen pedig bort adtak neki, és a családi birtok körül vezethette az autójukat – árulta el a Daily Mailnek a fiú volt dadája. – A gyerekek sokszor az éjszaka közepén felkeltették szüleiket, hogy köztük aludhassanak. A család barátai szerint Jolie végtelenül következetlen anya, azt is engedte, hogy az akkor hároméves Shiloh lány létére fiúruhát hordjon és Johnnak hívassa magát.

Friss hír, hogy gyermekbántalmazás gyanúja miatt vizsgálat indult Brad Pitt ellen, aki állítólag szóban és „fizikailag” is durva volt egyik gyerme­kével. Az incidens múlt szerdán történt, Angelina Jolie és Brad Pitt magánrepülőgépén. Állítólag dührohamot kapott a fedélzeten, és fizikailag is agresszív volt az egyik gyerekkel. Valaki a repülőről jelentette be a Los Angeles megyei gyermek- és családsegítő szolgálatnak, amely most a rendőrséggel együtt folytat vizsgálatot az esettel kapcsolatban

(Folytatjuk)

Következik:

3. Féltucat boldogság

4. A láthatatlan válság

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17183972_auto_resized.jpg
origo.hu

Üzent a Fradi B-közép Cseh Katkának

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27699_resized.jpg?avcount=1714719014
origo.hu

Újabb felkavaró részletek a bőnyi iskolában történt késelésről

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17183772_auto_resized.png
metropol.hu

A TV2 sztárjai elárulták hogyan alakult az életük

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17180888_auto_resized.jpg
ripost.hu

A kutatók elsápadtak attól, ami a Vörös bolygóról előkerült

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17183000_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Marco Rossi elárulta, miért hagyná el a magyar válogatottat

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17175906_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Gyalogosként állt be a McDrive-ba egy magyar srác, ő sem hitte el, ami ezután történt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17181161_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Henger alakú UFO-t pillantott meg a megrémült anya a repülőgép ablakában

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17174475_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Hamarosan rendkívüli szerencse fog rámosolyogni erre a 4 csillagjegyre

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17184247_auto_resized.jpg
borsonline.hu

"A Jóisten adjon kitartást!" – Rengetegen imádkoznak az egri áramütés áldozatáért

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27681_resized.jpg?avcount=1714719014
travelo.hu

A természet és a történelem csodája Horvátországban (hirdetés)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/05/M7_b9-ND7jrhaxT5TTDLJj_ZXkHfs_wabc0KxmSVVnU/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2M0YTRiZDhhNGQwMzQ4OWM4MGM4OTE3ODkwNjJhOTk0.jpg
RÉMTETT

Négy éve hunyt el az ország Lópici Gáspárja: így néz ki most a horrorház

https://cdn.borsonline.hu/2024/05/HIuedeeSS0nQom2WkpDJY7B6jgmITk807B8ZTnhWKCI/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzMwNmZjNWM1MGEwMzQyNzU4MWIxMDFiZGM3MDVhNDNh.jpg
botrány

Szakított a vőlegényével! Megszólalt Marics Peti állítólagos barátnője - Exkluzív