Bozsek Márk: feleségül veszem majd Danics Dórát

Kiskamaszoknál jellemző az ilyen szerelem. Hangoztatják, nem esetei egymásnak, mégis egy húron pendülnek. Bozsek Márk azzal piszkálja Danics Dórit: feleségül veszi. Nos, ilyen tréfából már köttetett néhány házasság...
Kiskamaszoknál jellemző az ilyen szerelem. Hangoztatják, nem esetei egymásnak, mégis egy húron pendülnek. Bozsek Márk azzal piszkálja Danics Dórit: feleségül veszi. Nos, ilyen tréfából már köttetett néhány házasság...

Az X-Faktorban egyáltalán nem ismeretlen a szövődő szerelem fogalma.

A nézők jól emlékezhetnek arra, hogy a tavalyi évadban Csobot Adél és Istenes Bence talált egymásra, és úgy látszik, az idei szériában is tombolnak a hormonok. Egyre többeknek tűnik fel ugyanis, hogy Geszti Péter két mentoráltja, Bozsek Márk és Danics Dóra között működik az a bizonyos kémia.

– Bátran kijelenthetem, hogy Dórival imádjuk egymást – árulta el Márk. – Tök érdekes, mert már a Mentorok Házában összekötött minket a spiritualitás. Látta, hogy meditálok, én pedig mutattam neki gyakorlatokat arra, hogyan tud ellazulni. Azóta sokat hülyéskedünk, marhulunk, szívjuk egymás vérét folyamatosan – folytatta Márk. – Egyébként én mondtam is neki, hogy nem az én típusom, de mégis van benne valami. Bár próbálom már nem csak a külsejük alapján megítélni a nőket, nekem alapvetően a természetes lányok tetszenek, és csípem a barna hajú, barna szeműeket. Ám Dóri egyéniségében megvan az a plusz, amiről azt gondolom, hogy igen, ebben a nőben van valami. Szoktam azzal piszkálni, hogy egyszer majd feleségül veszem.

És hogy mit szól mindehhez Dóri?

– A kapcsolatom Márkkal valóban a spiritualitás révén kezdődött – ismerte el a Borsnak Dóri. – Nekem is megvan a magam kis hitrendszere, amit összeollóztam különböző vallásokból, és eszerint próbálok élni. A Mentorok Házában tudtunk együtt meditálni, magunkba mélyedni. Nagyon kedvelem őt, ez egy barátság közöttünk, ami feltölt mind a kettőnket.

Egyébként sem Márknak, sem Dórinak nincs komoly kapcsolata jelenleg. Ki tudja, hogy ez a vonzalommal teli barátság mivé fejlődhet idôvel.

Ami közös bennük:

- Mindketten szinglik
- A média világában élnek: Márk a Barátok közt szereplője, Dóri kommunikáció szakot végzett, vágóként dolgozott
- Márk az idősebb nőket bírja, Dóri két évvel idősebb nála
- Spirituális érdeklődésűek
- Csipkelődős a humoruk
- Szőkék és zöld szeműek

Még több hírért kattintson Facebook oldalunkra!