Botrányos vagy normális? Kockahasat villantott a hathónapos terhes modell - fotó

Sarah Stage egész életét az egészséges életmódra tette fel, a csodaszép modell állandóan edzi testét, odafigyel rá, hogy mit eszik, és természetesen osztja is tanait. Stage boldog családban él, már van egy kisfia, James két éve született, és a ma 33 éves modell már akkor sem titkolta állapotának változásait. A fitneszmodell már néhány hónapos terhesen megmutatta gömbölyödő pocakját, természetesen akkor sem engedte el magát, és a szülés után néhány héttel már újra bombaformában mutatkozott.

Az első terhessége idején is megmutatta bájait, ezen a képen a 35. hétben volt:

Thanks for shooting my maternity pics @krishphotos #35weeks 🐰 (TAN: @bondisands)

MY FITNESS EBOOK AVAIL NOW 👇🏼 (@sarahstage) által megosztott bejegyzés,

A fitneszguru néhány hete ismét nagy bejelentést tett, újra állapotos, és immár az ötödik hónapban van. A modell anya közben azonban gőzerővel reklámozza munkáját, legutóbb egy ebookot adott ki. A jelek szerint a második terhesség alatt pedig még fegyelmezettebb maradt, ugyanis legújabb képein elképesztő módon nyomát sem lehetett látni terhességének. A fotók mellett sokan fejtik ki a véleményüket, a legtöbben irigylésre méltónak tartják Stage alakját, ám néhányan hangot adtak azon véleményüknek, hogy ez már természetellenes.

És íme a legfrissebb fotó a második gyerekét váró modellről, akinek a 24. héten is teljesen lapos a hasa:

Stage fotóin amúgy is nyomozni kellett a pocakját korábban, ám hat hónapos állapotára nehéz szavakat találni. A nőnek a hasa nemhogy nem gömbölyödik, hanem a 24. hétben teljesen lapos, sőt, kockás is. A szuperszexi terhes anya a People magazinnak beszélt a állapotáról.

Van különbség:

With my preggo babe @thevitas Can't wait to meet your little angel this weekend!!! #35weeks & #39weeks #WhereTheSunTho

MY FITNESS EBOOK AVAIL NOW 👇🏼 (@sarahstage) által megosztott bejegyzés,

„Van egy kis pocakom” - állítja a képek ellenére a modell. „Ezúttal azonban kicsit más a terhesség, az orvos szerint a gyerek most lejjebb helyezkedik el. Nagyon izgatottak vagyunk, hogy Jamesnek testvére lesz, és lesz kivel játszania. Ez a mostani terhességem azonban teljesen más, sokkal fáradtabb vagyok, de nem panaszkodom.”

És a legfrissebb képen James-szel:

🌊 #6monthspregnant 👶🏻, Meal plan and grocery list are being added to my fitness ebook soon! LINK IN BIO 😘

MY FITNESS EBOOK AVAIL NOW 👇🏼 (@sarahstage) által megosztott bejegyzés,