Celeb

Botrány: Demcsák Zsuzsa olimpikonok Audijával furikázhat

Bors

Létrehozva: 2016.05.26.

<p>A luxuskocsit a riói olimpiára készülő sztársportolók kapták használatra. Szabó Bence, az olimpiai bizottság elnöke sem érti, hogyan jutott a kocsiból Demcsáknak is.</p>

Szinte napra pontosan egy évvel ezelőtt bejelentették: az úgynevezett Rio Klub harminckét, az olimpiára készülő, nagy reményekkel induló magyar sportolót támogat egy-egy Audi A3 limuzinnal. Az erre a célra létrehozott honlapon minden és mindenki megtalálható a páratlan kezdeményezéssel kapcsolatban: Kapás Boglárka, Vajda Attila, Ungvári Miklós, Boczkó Gábor, Verrasztó Dávid, Dudás Miklós és megannyi arra érdemes sportoló feszít büszkén a honlapon és az új autójuk mellett. Az egyik fotón jól látszik, amint egy hölgy olimpikonunk feszít büszkén kocsija mellett, s leolvasható a rendszáma is.

Ugyanebből az autóból, ugyanolyan matricákkal, ráadásként ugyanabból jutott egy Demcsák Zsuzsának is. Ami még különös: rendszáma ugyanabból a sorozatból való. Míg a fent írt sportoló hölgy kocsijának száma 4-essel végződik Zsuzsáé pont a szomszédos számú. A cég honlapján számos képet találunk a műsorvezetőről, aki kreatív igazgatóként van feltüntetve a nemes célú vállalkozásban. Zsuzsát egyébként korábban sikerült megörökítenünk a „riói Audival”, igaz, a sportolókkal ellentétben az övé már nincs felmatricázva. 

Mint ahogyan arról a Bors elsőként írt, Demcsák Zsuzsa jogosítványát néhány hete ittas vezetés miatt bevonták. A nyolcmilliós járgány így kihasználatlanul állhat, de az sem kizárt, hogy Zsuzsa sofőrje hajthatja. Szerettük volna megtudni a Rio Klub elnökétől, hogyan került egy, az olimpikonokéra hajazó, s a rendszámok sorába pontosan illeszkedő luxusautó Demcsák Zsuzsához is, de Tóth Tamás szerdán nem vette fel a telefonját. Hiszen különös azt látni, hogy a műsorvezető-kreatív igazgató jár egy ilyen szép autóval, míg olimpiai bajnokok kimaradtak a szórásból. Risztov Éva úszónk ugyan soha nem panaszkodva efelől, de azt tudni lehet, őt például meg sem keresték, pedig bizonyára elfogadott volna felkészülése idejére egy gyors, kényelmes, biztonságos kocsit.

Elértük azonban Szabó Bencét, aki a honlapra felkerül képek alapján maga is jelen volt az egyébként kétségtelenül jó szándékú akció születésénél, így akkor is, amikor az első autók „gazdára” találtak. Demcsák Zsuzsa Audija hallatán azonban a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára meglepődött.

– Nem tudtam róla, nekem ez teljesen újdonság. Erre a pénzt Tóth Tamás úr szerzi, nem a MOB – mondta a Borsnak Szabó Bence, aki kérdésünkre Demcsák tevékenységéről is véleményt mondott. – Volt idő, amikor volt szerepe, volt, amikor passzív volt, és jó ideje az is.

Demcsák Zsuzsát telefonon értük el. A „szponzori autóval” kapcsolatban határozottan állította: a kocsit nem kapta, hanem megvette. A Bors felajánlotta neki: bebizonyíthatja igazát. Küldjön a részünkre egy az állítását igazoló okiratot, vagy pénztári befizetést! Kaptunk is egy űrlapot, amelyből csak az derül, ki hogy tavaly szeptemberben vételárelőleget adott egy autóért, de hogy erről a kocsiról van-e szó, nem derül ki, mert minden adatot kisatírozott. 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17161213_auto_resized.jpg
origo.hu

Jürgen Klopp megtalálta a felelőst a Liverpool újabb kudarcáért

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27458_resized.jpg?avcount=1714118417
origo.hu

Döntöttek a Házasság első látásra párjai, hogy együtt folytatják-e

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17157608_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Bezárja az összes önkiszolgáló kasszáját, visszahozza a hagyományos pénztárakat ez a bolt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17158179_auto_resized.png
hirtv.hu

Kuleba bevitte a kegyelemdöfést az elmenekült hadköteles férfiaknak + videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160470_auto_resized.jpg
ripost.hu

Házasság első látásra: Petra és András újra együtt!

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162339_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Zelenszkij belenyúlt a darázsfészekbe: kényszeríteni akarja a külföldön tartózkodó ukránokat, hogy menjenek haza harcolni

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27459_resized.jpg?avcount=1714118417
origo.hu

Már atomfegyvereket telepítenek az oroszok?

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160173_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

5 egyszerű amerikai csokis keksz, aminek nem lehet ellenállni

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17163611_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megdermedtek a járókelők: narancssárga UFO tűnt fel felettük

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17163996_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Mindent elvesztettem, ő volt a társam” – félrediagnosztizálták a 28 éves, a 3 gyermekes édesanyát, belehalt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162561_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Most kaptuk a lesújtó hírt: meghalt a nemzet művésze

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/_GLmKoIE-qWf73n0l6qVzqQzKTq8XVuSeD849I6RZQ8/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2Q2MGEyMTdkMzI4YzQzZTg4NGJiM2JmM2Q3MjhkYjM1.jpg
LEGENDA

„Ez nem munka” - az élő legendának megvan a véleménye Marics Petiékről

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/3PQT3DZK8ttrhvmgA5h1WilgRXZLUPkeNvpLCbcZIXQ/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2NjMmFhYWUxZGJkNTQ5MmY4MTQwNGNkMGYxNzY5M2Ez.jpg
Házasság első látásra

„Mégsem vagyunk megfelelő partnerek...” – drámai döntés született a Házasság első látásra műsorában