Celeb

Bombanő lesz Tóth Vera

N. G.

Létrehozva: 2016.07.20.

Mindenkit meglepett Tóth Vera amikor kiderült, néhány hónap alatt több mint 26 kilót fogyott. Módszerét sokáig titkolta, de héfőn végre elárulta, hogyan csinálta. Túlzás nélkül állíthatjuk, mindenkit megdöbbentett.

Az énekesnő videoüzenetben osztotta meg sorstársaival, rajongóival, hogyan sikerült rövid idő alatt 26 kilótól megszabadulnia. „Elsősorban az egészségem miatt csináltam, mert már nem tudtam semmitől lefogyni. A szívem nem működött jól, egyfolytában éhes voltam, egy falattól is híztam. Szerettem volna én is csinos lenni, úgy gondoltam, nekem is jogom van ahhoz, hogy megéljem, milyen igazi nőnek lenni. Eddig a szervezetem nem engedte, hogy fogyjak. Most úgy látom, hogy van esély. Hatásos, én vagyok az élő példa rá – kezdte beszámolóját Vera, aztán előrukkolt a meglepetéssel.

– Egy januári reggelen úgy ébredtem, hogy megcsinálom a Gastric bypass műtétet.... Három és fél órás, kockázatos beavatkozáson vettem részt. Soha nem éreztem magam ennyire jól a bőrömben.

A harmincegy éves énekesnőnek rengeteg rajongója gratulált, ám sokakban felmerült a kérdés, vajon miért választotta az egyszerűbb utat. „...azért ez elárul sok mindent a személyiségéről. Nem lett volna tisztább már az elején kiállni és elmondani, hogy mibe vágott? " – fogalmaz egyikük, aki Vera magyarázata után talán megenyhül.

– Januárban kiderült, hogy a hasnyálmirigyem nagyon rossz állapotban van – magyarázta a Bors kérdésére az énekesnő –, gyakorlatilag a cukorbetegség kapujában állok. Nagyon rosszul voltam. Elkezdtem dagadni, nem hízni, hanem dagadni! A kezem felpuffadt, a lábam nem fért bele a cipőbe, teljesen be voltam vizesedve. Előtte is tudtam, hogy nincs minden rendben, de akkor nagyon megijedtem és újra elmentem orvoshoz. Kiderült, miért van az, hogy bármit is csinálok, nem tudok lefogyni 13 kilónál többet. Minden kudarcba fulladt fogyókúra és életmódváltás után ostoroztam magam, hogy béna vagyok, mert nem vagyok képes még kevesebbet enni, még többet mozogni – panaszolta, aztán a gyerekkora is szóba került.

– Nem voltam mindig ilyen. Kislányként vékony voltam, nyolcéves koromban híztam meg. Viszont azóta sosem tudtam magam igazán elfogadni és megszeretni a pluszkilókkal. De a műtét eszembe se jutott addig, amíg nem voltak egészségügyi problémáim – mondta Vera és hozzátette, orvosa azt ígéri, a beavatkozásnak köszönhetően újabb húsz kilót tud majd fogyni.

5 ok, amiért éhes lehet

Nem mindig az étel hiánya okozza az éhségérzetet. Ha ezek miatt tömi magát folyamatosan valaki, akkor nagyobb esélye van hízásra. Nézzük mik okozhatják még.

1. Kiszáradás: a folyadék hiánya többféle jelet is küld nekünk, az egyik ilyen az éhségérzet. Így ha valaki éhes, először igyon egy kis vizet, és figyelje meg teste reakcióját.

2. Stressz: ez az egyik legnagyobb ellensége a testnek. A szorongást gyakran szénhidrátban gazdag ételekkel próbáljuk csillapítani.

3. Alkohol: ha túl sok alkoholt iszunk, akkor a test szomjúsággal és éhséggel próbál védekezni, mivel ez dehidratálja szervezetet és kivonja belőle a szükséges ásványi anyagokat és vitaminokat.

4. Gyors evés: lassan rágni és lassan enni lehetne az egyik fő szabály az étkezéseknél. A habzsolás miatt ugyanis csak később érezzük jóllakottnak magunkat, így túlzásba visszük az evés.

5. Alváshiány: a fáradtság közvetlenül befolyásolja az étvágyat. A test a több kalóriával próbálja kompenzálni az alvás hiányát.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27412_resized.jpg?avcount=1714020311
origo.hu

Ukrajna halálos fegyvert vetett be, kitörhet a világháború

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27407_resized.jpg?avcount=1714020311
origo.hu

Bejelentést tettek a NATO határán lévő gyilkos atomfegyverekről

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17155020_auto_resized.png
metropol.hu

Szoboszlai edzője mindenkit átvert? Kiszivárgott Klopp titkos terve

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17158224_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Mutatjuk, kik Gyurcsány emberei a városházán

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160218_auto_resized.png
metropol.hu

Szuper hírt kapott Szoboszlai, ő lehet a meglepő liverpooli edzőváltás nyertese

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27406_resized.jpg?avcount=1714020311
origo.hu

Putyin rettegett szövetségese megdöbbentő üzenetet küldött

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17158824_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Kivonul a Spar az országból? Itt a cég magyar elnökének válasza

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17158110_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Most kiderült: Ez a 4 csillagjegy a legjobb feleség

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160216_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Az a kérdés, hogy ez szívedre vagy az eszedre hallgatsz” – Gyöngyi meghozta a végső döntést, Csabi azonnal könnyekben tört ki

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160763_auto_resized.jpg
borsonline.hu

"Úgy voltam vele, hogy ilyen nem fog sűrűn előfordulni" - Marics Peti félmilliót bukott

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17150605_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Fényképes bizonyítékot hozott a jövőből egy időutazó

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/rLsNASLz32klBDNttxDyorGsPE21L4wjFgnTh_Dt1dE/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzMwYjQwNmU4ZTYzZDQ3ZTlhN2NhYmI0NTE3NDk0NmVh.jpg
Tippmix

"Úgy voltam vele, hogy ilyen nem fog sűrűn előfordulni" - Marics Peti félmilliót bukott

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/gBh490zB36efX5SC4-FLP_GjbHj6nTFWcBP9yCsbnpU/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzRjNTJkMzFmNWUxNjQyNTk5NWQ3ZjJjYjExNWJjNTc5.jpg
Kiakadás

Koholák Alexa kiakadt: intim képekkel ostromolják a férfiak a szakítása után