Bochkor a kövérsége miatt alázza Falusi Mariannt

Hamarosan megjelenő könyvében a rádiós fenegyerek sok sztárt sért vérig. A Pa-Dö-Dő frontemberének testalkatán gúnyolódik, de az énekesnő nem hagyta annyiban, keményen visszaszólt.
Hamarosan megjelenő könyvében a rádiós fenegyerek sok sztárt sért vérig. A Pa-Dö-Dő frontemberének testalkatán gúnyolódik, de az énekesnő nem hagyta annyiban, keményen visszaszólt.

Bochkor Gábor mindig is azok közé a hírességek közé tartozott, akik nyíltan elmondták a véleményüket egy-egy téma kapcsán.

Annak idején a Bumerángban Boros Lajossal és Vogával is sok híres sztárt ekéztek. A rádiós már jó ideje nem hallatott magáról, ám a napokban megjelenő könyvével pótolja a távozása után keletkezett űrt. Az írás a tőle megszokott stílusban készült. Bochkor Gábor több közérdekű vagy vicces témát vesz górcső alá.

A könyvben Bocsi azon is elgondolkodott hosszasan, hogy a világvége esetén kivel osztaná meg bunkerét.

„Első körben Stohl Andrásra esett a választásom, mert egy ilyen világvége alatt elszabadul a pokol és az embernek meg kell védenie magát valahogy. Stohl vadászik és állítólag jól lő, ez tökéletesen alkalmassá teszi a védelmi feladatra. A hátrány az, hogy feltehetőleg elvonási tünetei lesznek, és nem biztos, hogy szívesen venném, ha egy szétfeszült ember egy töltött fegyverrel próbálna megbirkózni a kábítószer hiányával.

De mégis magammal vinném, mert a priusza miatt ő az egyetlen a társaságban, aki már hozzászokott a szűkös helyekhez és a bezártsághoz” – írta a Bocsi szerint a Világ című könyvben, majd tovább indokolja, hogy miért esett a választása a pszichiáter Csernus Imrére vagy Gaál Noémire, akivel a túlélés esetén vissza lehetne népesíteni a földet.

Az írásból kiderül, hogy Falusi Mariann is Bocsi csapatában lenne.

„Ahogy az ember összekerül pár figurával egy hánykolódó mentőcsónakban, az első gondolata, hogy kit lehet megenni, ha rosszra fordul a helyzet. Egy népes társaság esetén egyértelmű szempontok játszanak szerepet, így Falusi Mariannra esett a választásom. Remélem, nem veszi rossz néven. A gond az, hogy egyben kell majd megenni, mert hűtésre nem nagyon lesz mód. Talán a sózással lehetne mit kezdeni…”

A Bors azt kérdezte Bochkor Gábortól, hogy nem gondolja úgy, hogy könyvével magára haragítja az érintetteket?

– Mindig is vállaltam a véleményem. Most sem gondolom másként, de alapvetően ez a könyv a humorra épül, ezt se felejtsük el – érvelt a rádiós.

Falusi Mariann is szereti a viccet, ám amikor a Bors újságírója felhívta és beolvasta a róla szóló részt, egyáltalán nem nevetett. – Jól ismerem Bocsit, kedvelem is, de ez most bunkóság tőle – mondta.