Biztonságiak állították meg Pataky Attilát

Pataky Attila botrányos körülmények között távozott a Story díjátadó gáláról, miután a társasága fennakadt a biztonsági ellenőrzésen.
Pataky Attila botrányos körülmények között távozott a Story díjátadó gáláról, miután a társasága fennakadt a biztonsági ellenőrzésen.

El sem kezdődött, máris botrányos véget ért Pataky Attila számára a szombat esti Story Gála. A zenész arany-fehér mentébe öltözve érkezett az estre, de már a regisztrációnál fennakadt. Több emberrel érkezett ugyanis, mint amennyivel a vendéglistán szerepelt, de bízott abban, hogy személye garancia lesz a bejutásra. Nem így történt. Információink szerint egy meghívóra hatan jutottak, a társaságban ott volt a zenész felesége és az öccse is illetve annak párja is. Az aranyérműtétje utáni első, nyilvános szereplésére érkező énekes ingerülten, szitkozódva járkált fel-alá a regisztrációs pultnál, majd megpróbálta elintézni, hogy beengedjék őket. Hívatta is az egyik főnököt, de vele nem jutott semmire. Aztán a belépésre jogosító karszalag nélkül elindult befelé, de a biztonságiak útját állták.

– Megyünk haza! – vetette végül oda indulatosan a feleségének és mindannyian elviharzottak a rendezvényről. Az sem érdekelte Patakyt, hogy botrányos kirohanását többen is látták.

– Nem kívánok nyilatkozni – mondta Pataky Attila vasárnap a Borsnak. A rendezvényért felelős Central Médiacsoport azonban megkeresésünkre nyilatkozatot küldött. – Minden vendégünknek zökkenőmentes bejutást biztosítottunk a Story Gálára annyi kísérővel, ahányan regisztrálva voltak a vendéglistánkon. Ez a meghívott személy, plusz egy, kivételes esetekben plusz két főt jelentett. A Story Gála egy exkluzív esemény, amelyre csak a vendéglistán szereplőket tudtuk beengedni.

Hujber Ferencnek is volt meghívója, mégsem csatlakozott a mulatozó celebekhez. A különc színész ugyanis, miután megtudta, hogy egész este karszalagot kell viselnie, inkább sarkon fordult, így felesége, Tölgyesi-Khell Cinthya a barátnőjével bulizott.

A csapat

A Barátok Közt szereplői, Balogh Edina, Mérai Kata, Nyári Dia és édesanyja egész este együtt voltak, mint egy család.

Az est dekoltázsa

Az est legfeledhetetlenebb dekoltázsa kétség kívül Fésűs Nellyé volt, aki a hagyományokhoz híven Détár Enikővel és Ladinek Judittal öltözött össze. De míg a másik két díva csipkés ruhája alatt mintha lett volna egy testszínű réteg, ami nem hagyta láttatni a lényeget, Fésűs Nelly ruhája alól ez hiányzott.

Formában

Medveczky Ilona lehet 20, 30, de akár 74 éves is, még mindig az összes szempár rá szegeződik, ha megjelenik egy rendezvényen. Nem is csoda, a táncművész még mindig abban a pompában ragyog, mint évtizedekkel ezelőtt.

Régi cimborákkal italozott

Stohl András olyan későn érkezett, hogy már alig lézengtek néhányan a partin. Azért így is talált a whisky-je mellé ivócimborákat: Kulka Jánossal és Kovács Dániel Richárddal bulizott. Előbbi a Válótársak című sorozatban az apósát alakítja, utóbbi a sorozat rendezője.


A 17. Story Ötcsillag és Érték gála díjazottai:

A szakmai zsűri díjazottjai:

Az év zenésze Szirtes Edina Mókus
Az év színművésze Pintér Béla
Az év filmje a Saul fia
Az év tévés személyisége Till Attila
Az év sportolója Cseh László

Közönségdíjasok:

Az év műsorvezetője Friderikusz Sándor
Az év színésznője Balsai Mónika
Az év televíziós produkciója a Konyhafőnök
A Story kedvenc Varga Izabella, a Barátok Közt színésznője
Az év leg-legje a Sztárban Sztár

Példaképtől kapott díjat

Tilla az est műsorvezetője és az egyik díjazott is lett. Példaképétől, Vitray Tamástól vette át az év tévés személyisége-díjat.

Éjjel-nappal együtt

Az Éjjel-Nappal Budapest sztárjai hajnalig mulattak együtt a Story-gála celeb vendégeivel.

Berki is szoknyát húzott

A TV2 sztárjai közül alig vettek részt néhányan a Story-gálán. De Berki Krisztián mindenkin túltett feltűnőségben. Alaposan kiöltözött az estére: skót szoknyát és térdig érő csizmát húzott. Galambos Lajcsi és gyönyörű lánya, Bogi oldalán büszkén feszített a férfiszoknyában. Lajcsi egyébként nagyon jól érezte magát, egész este beszélgetett, szaladgált, és még a Börtön ablakában című dalt is elénekelte.

Zsófi lehiggadt

Szabó Zsófi és vőlegénye, Zsolt egész este el sem mozdult egymás mellől. Zsófi még nagy barátnőjét, Sarka Katát is hanyagolta. Az estére egy smaragdzöld estélyit választott. Látszott rajta, most rendben van az élete.

© Fotók: Vadnai Szabolcs

Kapcsolódó jegyzetünket itt olvashatják