Bizarr szerelmi háromszögben élt Cinthya Dictator

Kiderült, a művészlelkű celeblány, mialatt együtt élt modell párjával, közben Varga Viktort is szerelemmel szerette.
Kiderült, a művészlelkű celeblány, mialatt együtt élt modell párjával, közben Varga Viktort is szerelemmel szerette.

Meglepő részleteket derített ki a Bors Cinthya Dictator szerelmi életéről. A fiatal fotóművész őszintén mesélt a körülötte kialakult szerelmi há­romszögről: az ausztrál modellhez fűződő kapcsolatáról, és a soha nem múló szerelmükről Varga Viktorral.

– Jackson volt az a férfi, aki az elmúlt évben megdobogtatta a szívemet, aki miatt pillangók repkedtek a gyomromban, aki főzött nekem, akivel együtt sportoltunk és akivel együtt éltem. Szerelem volt és nyugalom, elfogadás és megértés. Viktorral ugyanez nem mondható el, csak az, hogy szerelem – merengett Cinthya, aki egy percig sem titkolja, szakításuk óta sem csillapodtak érzelmei a bohém énekes irányába, de Jacksonnal is komolyan gondolta a kapcsolatát.

– Igazán őszinte, és nagyon intenzív kapcsolat volt, de mivel ő sikeres modell, csak úgy működött volna, ha vele tartok a munkáira. Szóba jött ez a lehetőség, de nem tudtam itthagyni az élete­met, ő pedig fél évvel ezelőtt Tokióba repült – emlékezett vissza elválásuk egyik fő okára a celeblány. Egy érzelmes képsorozattal búcsúzott a jóképű modelltől, akivel annyira őszinte volt, hogy Viktorhoz fűződő kapcsolatáról is nyíltan tudott beszélni.

© Fotó: Végh István

– Nem lehetett könnyű Jackson számára, hogy Viktor mindig itt volt velünk, és mindvégig szerelemmel szerettem, ahogy persze őt is. Ha elméláztam, sokszor Viktor jutott eszembe, és a falamon másfél méteres nagyításban virít...

Az Édes Élet egykori sztárpárja egy év után, az Ezek megőrültek! forgatásán találkozott újra.

– Egyszerűen annyira izgalmas a kettősünk... Amióta ismerem Viktort, ő jelenti számomra az inspirációt. Nem mondanám ezt köztünk normális kapcsolatnak, mondjuk, hogy kísérleti fázisban vagyunk, és ez egy múzsakapcsolat. Abszolút lekötjük egymás figyelmét, mert új és jobb embe­rek lettünk, de nem tudnám megmondani, pontosan hányadán állunk – vallotta Cinthya, aki annyira megihlette Viktort, hogy Szépia címmel verset írt neki, Cinthya pedig videót forgatott hozzá. A celeblány a fiú minden múltbéli bűnét megbocsátotta, és belevágtak a közös munkába.

– Nagyon sok projekten dolgozunk együtt, én inspirálom őt, ő engem. Rengeteget adunk egymásnak szellemileg. Olyan, mintha mindennap közös gyermekeink születnének.