Celeb

Betty szerint óriási hátrány csúnyának születni

Bors

Létrehozva: 2018.03.18.

Forrás: AFP

Betty, a csúnya lány visszatér az otthonunkba. A rajongók az Izaura Tv-n március 26-tól követhetik nyomon az 1999-ben forgatott sorozatot, amely nemcsak a hazájában, Kolumbiában, hanem a világ számos más országában, köztük nálunk is hatalmas sikert aratott. A kedvező fogadtatás után több nemzet tévétársaságai is újabb bőrt húztak le a sorozatról, futószalagon gyártva a csúnya lány-jóképű lovag történeteket, de a legnépszerűbb az Ana Maria Orozco és Jorge Enrique Abello főszereplésével készült alkotás maradt.

A sorozat producerei hónapokig keresték a címszereplő színésznőt, míg végül Anára esett a választásuk, aki alaposan feladta a leckét a sminkeseknek. Nem ment ugyanis egyszerűen az elcsúfítása, mert az akkor 26 éves Orozco még smink nélkül is vonzotta a tekinteteket.

– Élveztem, hogy csúnya lehetek, de az átalakulás folyamata keserves volt. A fogszabályzó felhelyezése kifejezetten fájt. A fo­gaimra pedig olyan anyagot kentek, ami kicsit sárgává tette azokat. A frufrumra szinte egy teljes doboz zselé ráment, a hajamról ne is beszéljünk, a szemüveg pedig törte az orromat. A szemöldökömre plusz szőrszálakat ragasztottak, hogy dúsabbnak és kócosabbnak tűnjön – ecsetelte megpróbáltatásait a sorozat debütálása után Ana. – Talán hihetetlen, de a legjobban az öltözködést élveztem. A stylist azt mondta, mutassak rá azokra a ruhákra, amelyeket soha nem vennék fel. Imádtam.

A színésznő a valóságban is többször bevetette jelmezét, amikor a forgatási szünetekben abban intézte az ügyeit. Miután senki nem ismerte fel, jólesően nyugtázta, hogy a sminkesek és stylistok jó munkát végeztek.

– Azt mondják, a szépség nem minden, ez azonban nem így van. Néha úgy éreztem, levegőnek néznek, amikor csúnya voltam. Igenis, nehezebb boldogulni, ha nem vagy szép. A világ tele van előítélettel – foglalta össze gondolatait a színésznő, majd még egy kulisszatitkot is elárult a forgatásról. – Jorge mindig az igazi arcomat képzelte maga elé, és egyenesen utálta a fogszabályzómat.

Okos és szerelemre vágyik a lány

Beatriz Pinzón Solano okos, jól képzett fiatal lány. A közgazdászként sikeres, nőként azonban csupa csalódás az élete, amit csúnyácska külsejének köszönhet. Mindössze egyetlen udvarlója volt, aki pár találkozó után elhagyta, így Betty kizárólag csak a munkájára koncentrál. A napjai unalmasan telnek, míg egy jól menő divatcégnél kap munkát, ahol szinte első látásra beleszeret a jóképű Armando Mendozába. Armandót körülrajongják a szebbnél szebb nők, akiknek feltűnik Betty rajongása, és ezt kihasználva igyekeznek megalázni a lányt. Sok kaland, izgalom, ármány vár rá új munkahelyén, és talán a szerelem is… Vajon Armando csak Betty külsejét vagy szívét is látja?

Mi lett a szereplőkkel?

Betty – Ana Maria Orozco A negyvenöt éves Ana foglalkoztatott színésznő, sokat dolgozik. Magánemberként pedig kétgyermekes édesanya. Lucrecia 2004-ben, Mia 2010-ben született második férjétől, Martin Quagliától.

Armando – Jorge Enrique Abello Legtöbbször sorozatszerepekben látható. Egy kislány édesapja. Gyermeke anyukájától elvált, jelenleg második feleségével él. Retteg a repüléstől és attól, hogy elveszíti a szeret­teit. Három testvére ugyanis 1992-ben egyszerre halt meg egy repülőgépszerencsétlenségben.

Marcela – Natalia Ramírez A színésznô már az ötvenes éveit ta­possa. Szabad­idejében szívesen utaz­gat. Egy lánya van. Folytatva kollégái sorát, ő is a második házasságában lelt boldogságra.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17136386_auto_resized.jpg
origo.hu

Egy sztárcsapat már kedd este kiesik a BL-ből - élő

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27130_resized.jpg?avcount=1713308111
origo.hu

Alig takarja valami Tolvai Reni hatalmas melleit

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17134351_auto_resized.jpg
borsonline.hu

12 évente történik ilyen: hatalmas gazdagság vár három csillagjegyre

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17135985_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Orbán Viktor felszólalt az Európai Parlamentben – mutatjuk a részleteket!

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17134540_auto_resized.jpg
ripost.hu

Ez a három csillagjegy forró szerető 50 év felett is

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17136133_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Giorgia Meloni: Ami Brüsszelben történik, az megdöbbenéssel tölt el bennünket

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27131_resized.jpg?avcount=1713308111
origo.hu

Szexképek kerültek fel az internetre Taylor Swiftről

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17117288_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Így lesz csodásan dús a leander - íme az olasz trükk!

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17127599_auto_resized.jpg
borsonline.hu

A sztárjósnő elárulta, melyik pár marad együtt Házasság első látásra végén

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17133644_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Kiszivárgott! Ők lehetnek a Nyerő Páros új évadának szereplői

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17130831_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Nagyon aggódnak a rajongók Zimány Linda miatt - most szúrták ki a testén

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/RiuPh-hTzx-M74_miVhy5JJs45DrP_iO07U5sxcnWvY/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzNjNmE5MTRiNmM4YjQ4Njk5ZWViZjBiNjc2ODIwMDc5.jpg
Csinos

Felröppent az 54 éves Barta Sylvia szoknyája, mindent látni lehetett - videó

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/9JxSysKcyK_5cXWw82kU6fjwl1FuqakCG2PX2phFk2I/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzhjOGJjMGVjZjRmYjRiYWFhMjZiNjAzMDVhMzVhMGFm.jpg
Karrier

Majka Curtist másolja? Ezért szegődött az RTL-hez