Bernáth József kiszáll A Konyhafőnökből

A sztárséf tanácsai nélkül folytatódik az RTL Klub sikeres gasztroműsora. Kérdés, hogy Bernáth József nélkül is működik-e a siker receptje.
A sztárséf tanácsai nélkül folytatódik az RTL Klub sikeres gasztroműsora. Kérdés, hogy Bernáth József nélkül is működik-e a siker receptje.

Új csapattal indul A Konyha­főnök negyedik évada – tudta meg a Bors.

Információnk szerint Bernáth József biztosan nem lesz a zsűri tagja tavasztól, de Vajda Pierre helyére is castingolnak már a csatornánál.

Az RTL Klub elismerte, valóban komoly változások várhatók az eddig nagy sikerrel futó főzős vetélkedőben.

– A Konyhafőnök három, míg a Junior egy nagyon sikeres őszi évadon van túl. Természetes, hogy a legjobb formátumaink zsűrijének összetételén bizonyos idő után változtatunk – árulta el a Borsnak Pécsi Norbert Sándor, az RTL Klub sajtókapcsolati vezetője. Ez történik most A Konyhafőnök esetében is, már megvannak, hogy kik alkotják az új há­romfős zsűrit, ki távozik és ki maradhat, illetve ki, kik érkezhetnek a műsorba, az egyelőre legyen a mi titkunk, de időben bejelentjük a né­zőinknek.

A sikeresen működő formátum alapja kétségtelenül a jól együttműködő, egymást kiegészítő zsűri, akik személyiségükkel, tanácsaikkal közösen járulnak hozzá a magas nézettségi adatokhoz. A jól bevált csapat lecserélése alaposan megbolygathatja a műsort. Bernáth József krea­tív séfként dolgozik London egyik vezető cateringcégénél, és kizárólag a műsor kedvéért tért vissza Magyarországra.