Berki: Súgógépről olvasta a szövegét Fridi

A kamerák előtt ugyan véget ért Berki Krisztián és Friderikusz Sándor meccse, de az izmos tévés gong után odapancsolt még egyet Fridinek.
A kamerák előtt ugyan véget ért Berki Krisztián és Friderikusz Sándor meccse, de az izmos tévés gong után odapancsolt még egyet Fridinek.

Az Összezárva Friderikusszal című műsor múlt hét vasárnapi adásában a műsorvezető többször is kioktatta Berkit, és mindvégig érezhető volt a hatalmas kontraszt a két férfi egyénisége között. Friderikusz még a szobából is kiment egy időre, annyira nem tudott azonosulni a realitysztár gondolkodásmódjával, és szakmabeliként sem kímélte.

„(…) húú, az nagyon rossz, húú, de rossz volt, maga azt tudja? (…) abban az Éden Hotelben, mint műsorvezető, nagyon merev volt. (…), valószínűleg kötött szöveget kellett mondani, de nagyon gyenge volt, ezt fogadja el tőlem, hogy többet olyat ne vállaljon, mert lassan tönkreteszi magát – mondta Berkinek.

© © Bors / Végh István

A kissé megalázott tévéssel összefutottunk a Fit Balance kedd esti díjátadó gáláján, és megkérdeztük, hogyan viselte a pikírt megjegyzéseket.

– Sándor nem a műsorvezetésről beszélt, hanem egy adott produkcióról, amelyben műsorvezetőként szerepeltem. Nem azt mondta, hogy rossz műsorvezető vagyok, csak azt, hogy tudnom kellett volna, hogy az én akkori karakteremnek nem áll jól egy olyan reality, amiben kötött szöveget kell elmondanom, és nem szabadott volna elvállalnom. De az például lehet, hogy nem került adásba, hogy a FEM3 Cafés szereplésemet kiemelte – emlékezett a szépre is a műsorból a volt Fradi-vezér, aki úgy érzi, rajta kívül senki sem kezdi profiként, és utólag könnyű kritizálni bárkinek a teljesítményét.

– Anno kizárólag Sándor miatt látogattam el a Sztárban sztár döntőjére, és furcsa volt tapasztalni, hogy egy ilyen kaliberű műsorvezető súgógépről olvas – tette hozzá önérzetesen.

© © Bors / Móricz István