Berki Krisztián elhagyta Hódi Pamelát

Berki Krisztián szakított kislánya édesanyjával – tudta meg a Bors megbízható forrásból. A macsó hosszú ideje nem érezte, hogy Hódi Pamela a társa lenne. Berki egy hotelben húzta meg magát.
Berki Krisztián szakított kislánya édesanyjával – tudta meg a Bors megbízható forrásból. A macsó hosszú ideje nem érezte, hogy Hódi Pamela a társa lenne. Berki egy hotelben húzta meg magát.

Két hónapja még hevesen tagadta Berki Krisztián és Hódi Pamela, hogy zátonyra futott a kapcsolatuk. Sőt akkoriban az Édes életben nyoma sem volt végzetes konfliktusnak. Igaz, a múlt héten már a kamerák előtt is felmerült a szakítás gondolata a volt Fradi-vezérben. A Bors most megbízható forrásból megtudta: a való életben már hetekkel ezelőtt eldőlt a pár sorsa.

– Pamela hosszú ideje kevesellte, amit Krisztiánból kap, és nem csak a kamerák előtt, hanem „műsoron kívül” is, minden pillanatban számon kérte, miért nem tölt több időt velük. Krisztián viszont tudatosan építi az életét, az üzleteit, és ebből nem enged. Pamela „támadásai” rengeteg energiáját felemésztették, olyannyira, hogy be kellett látniuk, nem társak már. Pedig volt idő, hogy már valóban az esküvőjüket tervezték, aminek a TV2-nél is nagyon örültek volna, jó fordulat lett volna a műsorban, ez azonban már a régmúlt. Próbálták a kamerák előtt fenntartani a látszatot a megbékélés reményében, de nem ment tovább. Megbeszéltek mindent, és jó ideje nem is élnek már együtt – közölte forrásunk.

Talán ez lehet az oka annak, is, hogy Pamela, kislányával, Natasa Zselykével egyre több időt tölt a szülei házában egy Pest környéki településen. Berki Krisztiánt a Bors egyik olvasója pedig egy hotel előtt örökítette meg.

– Az aranyszínű luxusautója szinte azóta is mindennap a szálloda parkolójában vagy a környékén parkol – közölte olvasónk, Sári, akinek a képekért jár az ilyenkor szokásos tizenötezer forint.

Más forrásból megtudtuk, hogy Berki és Pamela már a csatorna vezetőivel is megosztotta: kapcsolatuk végérvényesen zátonyra futott, és sem kedvük, sem energiájuk nincs „tovább játszani” a boldog szerelmespárt. A valóság­show-t tehát kénytelenek lesznek a történtekhez igazítani a produkció készítői.

Úgy tudjuk, tárgyalnak a pár mindkét tagjával, hogy külön-külön ugyan, de folytassák a forgatásokat. A Bors az érintetteket is megkereste az ügyben: Berki nem kívánt nyilatkozni, igaz, nem is cáfolta hírünket. Hódi Pamela pedig eddig nem vette fel a telefonját.

Jegyzetünk itt.