Berki csókja óriási vihart kavart

Úgy tűnik, Berki Krisztián – ahogy saját magát gyakran jellemzi – bicskanyitógató stílusával mára már elérte azt a szintet, hogy akkor is magára haragítja a fél országot, amikor éppen a legérzelmesebb pillanatait éli meg kislányával.
Úgy tűnik, Berki Krisztián – ahogy saját magát gyakran jellemzi – bicskanyitógató stílusával mára már elérte azt a szintet, hogy akkor is magára haragítja a fél országot, amikor éppen a legérzelmesebb pillanatait éli meg kislányával.

Ez történt legalábbis szerdán délután, amikor Nánási Pál feltöltött a Facebook-oldalára egy olyan fotót, amelyiken Berki éppen egy szájrapuszit ad Zselyke lányának. A bensőséges pillanatot megörökítő fénykép alatt pillanatok alatt beindult a kommentáradat.

Szájon puszilni, csókolni szerelemmel szoktak. Mikor még mondják is hozzá, hogy adj egy csókot, na olyankor kaparnám a falat kínomban. Csókolni a szerelmemet szoktam. Persze, hogy imádja az ember a gyerekét, és agyon puszilja. De nem szájon. Apuka szájrapuszija, hát csodás. De van egy réteg, ahol ez szokás – véli Erzsébet.

Ez undorító! – írja Péter.

Ez így úgy néz ki, mint amikor a muszlim pap csókolja a hatéves kislányt. Nem tetszik! – kontrázott rá Klára .

Krisztina is hasonló véleményét foglalta dióhéjba: Uhh, ez enyhén visszataszító!

Zsóka szintén kikérte magának a látványt: Fúj, undorító egy kislánynak szájra puszi!

© Grafika: Pintér Péter

Még ha kevesen is, de azért volt, aki Berki oldalára állt: Nyugodtan adjon szájárapuszit. Az rossz, aki rosszra gondol. Komolyan mondom megáll az eszem. nagyon szép pillanat. – írja Berki csókjának tán egyetlen híve, Rozália.

Tény, hogy mifelénk szokatlan a szülő-gyerek szájrapuszi, de nem példa néküli, még a hírességek körében sem.

– Örülök, hogy újra témát szolgáltatok a közvéleménynek, amin lehet marakodni. A kislányomnak természetes, hogy számára a puszi szájra puszi. Én ezektől a pusziktól szinte szerelmes apukaként elolvadok, viszont mindenki nyugodjon meg, amikor Natika menyasszony lesz, nem fogok a szájára puszit adni. – mondta a Borsnak Berki.

Ördög Nóra elbizonytalanodott

Néhány napja a TV2 műsorvezetője, Ördög Nóra is hasonló helyzetbe került nagyobbik gyermekével. Minderről így írt:

„Anya, csókolózzunk!” – szólított le Mici valamelyik este… Mit ne mondjak, elég váratlanul ért ez a kérés, mert – bár semmi kivetnivalóm nincs a dologgal kapcsolatban –, mi valahogy mégsem vagyunk az a gyerekekkel szájrapuszizós család. Hirtelen elkezdtek pörögni a fejemben az eddig elolvasott, gyerekneveléssel kapcsolatos cikkek ezrei, a katalogizált jótanácsok innen-onnan, hogy a másodperc töredéke alatt valahogy megtaláljam a helyes választ erre a hirtelen sikamlósnak tűnő kérdésre. Okozhatok-e kárt neki azzal, ha elutasítom? Okozhatok-e kárt azzal, ha engedek neki? – filozofált a Kisfelfedező.hu blogjában Nóra, aki mire válaszra nyitotta volna a száját, már magán is érezte Mici ragacsos száját, aki az ártatlan puszi után már szaladt is tovább játszani.