Bereczki Zoltánra rátalált a szerelem, de már vége is

Mióta Szinetár Dórával vége lett a házasságuknak, a színész szerelmi életéről nem sokat lehetett tudni. Bereczki a hot! magazinnak árulta el, hogy bizony ő sem volt egyedül, de mire beszélni kezdett a dologról, már vége is lett. Ennek ellenére sem bánja a szenvedélyes viszonyt, mert mint mondja, sokat tanult belőle, főleg arról, hogy mire van szüksége.

Rám talált a szerelem. Demár túl is vagyok rajta. Ettől függetlenül nagyon sokat adott, főként a belső utam szempontjából, mert elmúlt a szerelemmel szembeni veszélyérzetem.Olyan szerelem volt, amelyben minden érzelmemet csupaszon fel mertem vállalni,talán először. Minden pillanatban, olyan helyzetekben is, amikor már inkább a tartásomat kellett volna keresni. Kívülről lehetett látni, hogy nincs sok értelme, de mégis volt: végig tudtam menni azon az úton, hogy rátaláljak arra, hogy mit szeretnék egy társtól, és mit nem” – mondta.

Azt azért még megjegyezte, hogy ugyan jó lecke volt, de köszöni, több ilyenre nem vágyik: „Már csak azt kell megtanulnom, hogy jót válasszak,hogy olyan jöjjön, aki nemcsak a leckére tanít meg, hanem társként is mellettem tud lenni" – magyarázta a lapnak Bereczki.