Bereczki Zoltán belefogy a bánatba

A színész érzelmileg a padlón van, miután szakított Szinetár Dórával, de nem hagyta el magát: feszített tempóban dolgozik. Barátai mégis féltik, mert láthatóan fogyni kezdett az amúgy is sovány énekes.
A színész érzelmileg a padlón van, miután szakított Szinetár Dórával, de nem hagyta el magát: feszített tempóban dolgozik. Barátai mégis féltik, mert láthatóan fogyni kezdett az amúgy is sovány énekes.

Nem csitulnak a kedélyek a Bereczki–Szinetár– Makranczi trió körül, a legújabb hírek szerint Dóra új párja egy szép családot hagyott el, amikor a szerelmes szívére hallgatott. Eközben kevesebb szó esik az elhagyott férjről, Zoltánról, aki a Bors információi szerint érzelmi holtponton van, de nem engedi, hogy eluralkodjon rajta a búskomorság.

Hogy megvédje magát a további lelki sérülésektől, a munkába menekült. A párhoz közelállók szerint Bereczkinek jót tesz a munkaterápia, de az már aggasztó, hogy nem eszik rendesen.

– A nagy hajtásban sokszor elfelejt enni, vagy a lehangoltsága miatt talán nem is éhes. Mindig is kifejezetten vékony alkat volt, de most még a szokásos súlyából is veszített – mondta el egy közeli ismerőse.

– Rendkívül fegyelmezett, nem sajnáltatja magát, hihetetlenül koncentráltan dolgozik, de akik nincsenek vele együtt nap mint nap, azonnal felfedezik, hogy vesztett a súlyából.

Informátorunk benyomásait alátámasztják Bereczki menedzserének szavai.– Bár több pesti színház ajánlott szerepet Zolinak, ő most inkább zenei producerként kíván tevékenykedni. Szinte minden idejét az új projektjének, a Kökény Attila–Nárai Erika duó zenei vezetésének szenteli. A páros ősszel lép közönség elé az új műsorával, melynek Szerelem és szenvedély a címe – nyilatkozta lapunknak Ferenczi Orsolya.

– Ez a munka nagyon jókor jött, mert leköti minden energiáját, így nagyon hatékonyan tudnak haladni, és közben az újságokban megjelenő cikkekről is eltereli a figyelmét. Információim szerint jelenleg nem keres párt magának.

A barátok szerint nem érte váratlanul Zolit a szakítás, ahogy Makranczi párját sem, hisz már hónapokkal ezelőtt kiborult a bili. Mire a közvélemény tudomást szerzett a szakításról és az új szerelemről, az érintettek már régen tisztázták otthon a viszonyokat. Zalán és párja, Edina sem most szakított.

– Sosem volt Zalánnak felesége, nem vette el gyermeke anyját – tisztázta informátorunk. – Arról nem is beszélve, hogy Edina nem az újságokból értesült a dolgokról. De ennél többet azonban nem kívánok mondani, az érintettek joga a ma-gánéletükről nyilatkozni.