Benkő ruhában élvezett a szexnagyival

Benkő Dániel elkapta egy fordulóra az érte epekedő szexnagyit, Editet. A kanos lantos finomított a stílusán: ruhában, a tantra szex segítségével jutott a csúcsra.
Benkő Dániel elkapta egy fordulóra az érte epekedő szexnagyit, Editet. A kanos lantos finomított a stílusán: ruhában, a tantra szex segítségével jutott a csúcsra.
Tünde sem kellett neki
Két feleségjelöltje maradt Benkő Dánielnek, tegnap Tünde csukta be maga mögött a kéjbarlang ajtaját.
– Nincs nagy szívfájdalmam, hogy én estem ki, bár kicsit rosszul esett, mert az elején bulinak fogtam fel, de a végén már versenyként. Ráadásul szingli lettem a műsor miatt, mert a barátom, vagy kinek nevezzem, szakított velem.
GYÖNYÖR - Benkő Dániel legújabb randevúja feleségjelöltjével sem múlt el szex nélkül, igaz ezúttal nem dobta le a göncöt magáról: ruhástól tette magáévá Edit asszonyt.
– Editben csalódtam ugyan, amiért eltitkolta előlem, hogy a volt férjével él egy tető alatt, de még ez sem akadályozhatott meg, hogy együtt áldozzunk az orgazmus oltárán. A kapcsolatunk többek között a fülledt erotikáról szól, ezért nem volt kérdéses, hogy kipróbáljuk kettesben a tantra szexet. Az együttlétnek ennek a fajtájához nem kell levetkőzni, anélkül adjuk át magunkat a másik érintésének, ölelésének. Editnek a tekintete is elég ahhoz, szűknek érezzem a nadrágot magamon. Gyengédségétől folyamatos izgalomban voltam, akkorákat élveztem, mint egy ágyú – emlékezett vissza a tápiószecsői szexnagyival átélt forró pillanatokra a fürge ujjai által híressé vált gitárvirtuóz, aki évek óta hódol ennek a különös szenvedélyének.

– Hat évvel ezelőtt találkoztam először a tantra szexszel, egy véletlen ölelkezés alkalmával. Azóta mélyen beleástam magam ebbe a csodálatos dologba, és folyamatosan a csúcsközeli állapotot kergetem. Ez a nagy titkom, és ennek köszönhető, hogy ilyen jól állom a sarat ennyi bámulatos nő között is. Szinte egész nap erekcióm van, ezért is vallom azt, hogy csak azok az órák számítanak az életben, amit gerjedelemben élünk meg – avatta be lapunkat életfilozófiájába az RTL Klub begerjedt gitárosa.

ozs