Belülről segített a zsír támadásában Gáspár Evelin

Gáspár Győző lánya már fogyása történetéről tart előadást lelkes nőknek!
Gáspár Győző lánya már fogyása történetéről tart előadást lelkes nőknek!

Gáspár Evelin az elmúlt években 30 kilót fogyott, úgyhogy keresve sem lehetne találni alkalmasabb embert arra, hogy fogyókúrázó nőkbe öntsön erőt.

Egy egy hónapja tartó fogyókúrás program csütörtökön komoly mérföldkőhöz érkezett. A résztvevők egészséges és fogyókúrás vacsorával ünnepelték meg az eddig leolvasztott kilókat és a tovaszállt centimétereket egy különleges vendég, Gáspár Evelin társaságában - áll a sajtóközleményben.

"14 éves korom óta diétázom és 16 éves korom óta edzem. Nagyjából harminc kilót fogytam, most 73 kiló vagyok. Ami még rajtam van, az nagyjából öt kiló, de ezt már nagyon nehéz leszedni, iszonyatosan keményen küzdök érte. Átalakulásom történetét sokan követik nyomon az interneten, és örülök, hogy elsőként most személyesen is beszélhettem róla. Megtisztelőnek éreztem, hogy az eddigi munkám és időm befektetése ilyen módon is kamatozik, hiszen példa lehetek mások számára. Jó érzés segíteni más embereknek, sokan például miattam kezdtek el fogyókúrázni.”

"Nagyon jó, hogy egy olyan terembe jöhettem, ahol hétköznapi csajokkal találkozhattam. Gyerekük van, esküvőre készülnek, irodai dolgozók, igazi csajok, nem műnők. Ha nem találunk egy olyan szakembert, mint itt a Rénes Szilvi, aki tud segíteni és tanácsot adni a megfelelő fogyáshoz, nagyon nehéz a dolog. Ezúton is üzenem a csajoknak, hogy ne adják fel, mert a legjobb kezekben vannak" - mondta Evelin.