Barátnőjétől szerette el a focistát Dukai Regina

Tíz napja még másik barátnője ápolta a kórházban Batik Bence focistát, aki ma már Dukai Reginával alkot egy párt. 
Tíz napja még másik barátnője ápolta a kórházban Batik Bence focistát, aki ma már Dukai Reginával alkot egy párt. 

Újabb meglepő részletek derültek ki Batik Bence és Dukai Regina kapcsolatáról. A Bors csütörtöki cikke nagy vihart kavart sportberkekben is, az igazi hullámokat azonban a Taraliget lakópark környezetében korbácsolta a hír, hogy Dukai Regina egy tíz évvel fiatalabb focistával, Batik Bencével jár együtt. Cikkünk kapcsán egy újabb bennfentes jelentkezett, aki további részleteket is elárult az újdonsült románcról, amely a jelek szerint döcögősen indult.

– Bence és Virginia négy évvel ezelőtt jött össze, és való igaz, a lány néhány hete kiadta a labdarúgó útját, de nem távolodtak el egymástól. Olyannyira nem, hogy alig tíz nappal ezelőtt, amikor Bencét megműtötték, ő volt az, aki három napot vele töltött a kórházban. Igaz, akkor még fogalma sem lehetett arról, hogy igazak azok a pletykák, amelyekről korábban már hallott ugyan, de amiket a párja tagadott. Bence és Regina ugyanis állítólag már november óta találkozgatott, a bili azonban csak az elmúlt héten borult ki.

Virginia ugyanis váratlanul érkezett látogatóba a focistához, és legnagyobb meglepetésére női holmikba botlott. Nem maradt sokáig titok előtte: Dukai Regina járt abba a szerelmi fészekbe – mondta a neve elhallgatását kérő informátorunk, aki tovább mesélt.

– Bence a múlt héten egy éjszaka nagyon rosszul lett, és Regina sietett vele kórházba. A focista testvére is velük volt, azaz már ő is régóta tudhatott az új szerelemről. A modell a „kórházas kalandról” írt a barátainak, akik állítólag megosztották ezeket a sorokat másokkal, és visszajutott mindez Virginiához is, akit csütörtökön sikerült elérnünk telefonon.

– Hideg zuhanyként ért a hír, de nem akarok nyilatkozni – mondta csalódottan Virginia.

Dukai Regina továbbra sem vette fel a telefonját, mint ahogyan már új párja, Batik Bence sem.