Celeb

Barátnője előre figyelmeztette Meghant az udvari élet veszélyeire - Elton John előbb tudta, hogy lelépnek, mint a királynő

Bors

Létrehozva: 2020.01.12.

Alaposan felkavarta maga körül az állóvizet Harry herceg és Meghan Markle bejelentése, miszerint el szeretnének távolodni a királyi udvartól, és a tradicionális szerepek szerett jóval progresszívabbakra vágynak - amiért akár a hercegi címről is hajlandóak lemondani. Sőt, nagyon úgy néz ki, hogy az is benne van a pakliban, hogy Kanadába költöznek. Tény, hogy szinte mindenki azt várta a volt színésznőtől, hogy némi modernitást vigyen a brit királyi család konzervatív életébe, de azért ennyire drasztikus lépésekre senki sem számított. Abban azonban nagyjából egyetértenek a különböző források, hogy az utóbbi időszak döntései elsősorban Meghannak köszönhetők, nem pedig férjének, Harry hercegnek.

Barátnője jó előre figyelmeztette: nem lesz jó vége!

Gina Nelthorpe-Cowne - aki még a Briliáns elmék forgatásán, 2014-ben ismerte meg Meghan Markle-t, és eleinte az üzleti tanácsadója, később pedig közeli barátnője is lett - jó előre figyelmeztette a színésznőt, hogy vigyázzon a brit királyi udvarral. "Kételkedtem benne, hogy Meghan képes kezelni azt a nyomást, ami azzal jár, hogy ő lesz Harry barátnője, netalán - csodák csodája - a felesége" - magyarázta a Daily Mailnek a volt barátnő, aki nem hallgatta el aggodalmait. Meghan elhessegette az aggodalmakat, mondván, tudja, mit csinál. Nem sokkal később el is távolodtak egymástól.

Ezen - Gina Nelthorpe-Cowne szerint - nincs is mit csodálkozni. "Ő egy nagyon ambíciózus nő, aki továbblép, ha kell. Lezárja a múltat, ha szükséges, ahogy azt az apjával is tette, vagy a testvéreivel, az első férjével, vagy épp velem."

A volt barátnő szerint - aki igencsak számító nőként írja le Sussex hercegnéjét - nem is annyira meglepő a bejelentésük. "Első kézből tapasztaltam, hogy Meghan elsősorban üzletasszony - és tisztán kereskedelmi szempontból ez egy nagyszerű időszak arra, hogy folytassa, amit abbahagyott, felépítse a karrierjét és a közösségi énjét. És ha ez azzal jár, hogy ki kell szakítsa Harryt a királyi családból, ám legyen."

Elton John előbb tudott mindenről, mint II. Erzsébet

Állítólag derült égből villámcsapásként érte a brit királyi családot is, hogy Harry herceg és felesége kivonja magát a kötelezettségeik alól. Volt azonban valaki, aki koránt sem lepődött meg annyira: Elton John.

A zenész - aki a királyi család, és így Harryék közeli barátja - előbb tudta meg a hírt, mint II. Erzsébet, a pár ugyanis már előre beszámoltak a terveikről neki - állítja a brit Mirror egy forrása, hozzátéve: "Elton folyamatosan támogatja őket, főleg Meghant, és nagyon védelmező is. Ő a kősziklájuk, így ha nem is mondja meg, hogy mit tegyenek, mindig meghallgatja őket."

A fiatalok Meghan és Harry mellett állnak

A Daily Mail közreadott egy felmérést, ami szerint meglepően sokan támogatják Harryék döntését - azt azonban furcsállják, hogy miért nem a királynőt értesítették először. 

A 19-37 éves korosztály 64 százaléka szerint jó döntést hozott a pár (ez az érték az 56-74 éves korosztálynál már például csak 36%). Abban életkortól függetlenül szinte mindenki egyetért, hogy először II. Erzsébetnek kellett volna megtudnia - a válaszadók 71 százaléka mondott erre igent. (Az 56-74 éves korosztályban ez a szám még drasztikusabb: 89%). 

A megkérdezettek 57 százaléka szerint egyébként Harrynek és Meghannak nem lenne szabad uralkodói pénzekhez jutniuk. (A pár bejelentése egyébként ezzel átfedésben van, hiszen ők is anyagi függetlenségről írtak Insta-posztjukban.) Azt pedig életkortól függetlenül 61% támogatja, hogy a Frogmore birtok felújításába az adófizetők pénzéből beletett 2,4 millió fontot Harryéknek vissza kellene fizetniük.

Vége: Vilmos herceg levette a kezét öccséről

Egy, a brit királyi családhoz közel álló informátor arról beszélt a Sunday Timesnak: Vilmos rendkívül szomorú, mert úgy érzi, testvére végleg eltávolodott tőle. "Egész életemben átkaroltam őt, de most már nem tehetem meg" - jelentette ki állítólag Harry bátyja, aki azt is rendkívül nehezen dolgozza fel, hogy régen ők ketten egy csapat voltak. Ugyanakkor reménykedik benne, hogy talán idővel ismét közel kerülnek egymáshoz.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17161805_auto_resized.jpg
origo.hu

Itt a nem várt fordulat, egyáltalán nem azt kapják Amerikától az ukránok, mint amire számítottak

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27451_resized.jpg?avcount=1714087209
origo.hu

Rejtett kampányfinanszírozás a fővárosban?

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160984_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Egy újabb álompárnak vége: a műsorvezető bejelentette, külön utakon folytatják párjával

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162339_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Zelenszkij belenyúlt a darázsfészekbe: kényszeríteni akarja a külföldön tartózkodó ukránokat, hogy menjenek haza harcolni

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17152180_auto_resized.jpg
ripost.hu

Nagyot fog zuhanni az üzemanyag ára, ekkor várható

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17156167_auto_resized.jpg
vg.hu

Magasabb kamatozásra vált a Bónusz Magyar Állampapír

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27444_resized.jpg?avcount=1714087209
origo.hu

Dögös dominaként pózol újabb fotóin az Exatlon bombázója

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162794_auto_resized.jpg
astronet.hu

Az Isteni Áldás angyala védelmez minket április 26. és 30. között

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160029_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Meg van írva: 3 csillagjegy kapcsolata hamarosan véget ér!

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162975_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Iszak Eszter megmutatta: már ennyire gömbölyödik a pocakja

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17163165_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Arra jött be, hogy üvöltök és bőgök” - kitapintott egy csomót, sokkoló diagnózist kapott Piros

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/1l2YeCy2zLGxk9ZjV1iHiEDq1JC44MZP6OJUyYdsA_k/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzU0MzM1NmQ2NzE0NDQwMGJhZTFiNjRlNTAyYjg5MmVj.jpg
Testalkat

Aggódnak a rajongók Zoltán Erika új külsejét látva, megszólalt az énekesnő

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/RrFoiRwdy8ml50lA6R_0vYdpNLwF4BhGZNX3yW4agoY/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzkzZjVlNDVlYWQzNDQxMjlhMzI2Yzg1N2NiZjI2MmEz.jpg
NÁSZFRÁSZ

„Ezt lelkileg nem bírom…” - drámaira fordult a helyzet, meghozta végső döntését a Házasság első látásra párja