Celeb

Barátai eltüntették Hujber Ferit

Munkatársainktól

Létrehozva: 2017.05.18.

Barátai tanácsára és munkaadói kérésére vonult vissza egy hosszabb pihenésre Hujber Ferenc. Nyáron a színházban, és a kamerák előtt is meg kell felelnie.

Rájár a rúd mostanában Hujber Ferencre: a színész saját maga állt be a célkeresztbe, amikor a TV2 Mokka című műsorában zavaros viselkedésével, összefüggéstelen történetével sokkolta a műsorvezetőket, és persze a tévénézőket. Hujber akkor azt állította: Jézus egy színész volt, de nem ő halt meg a kereszten, hanem egy tízéves kisfiú. De mintha egy botrány nem volna elég, másnap visszatért a műsorba, ahonnan újabb zavaros sületlenségek után ki is tessékelték. Viselkedését többen, többféleképpen magyarázták, egyesek provokációnak vélték, mások szerint Hujbernek elmentek otthonról. Alig csillapodtak a kedélyek, amikor jött az újabb csapás: a Hujber-családhoz rendőrt kellett hívni, a rendszeressé váló otthoni viszályok eredménye egy rendőrségi nyomozás, kényszerítés bűncselekmény gyanújával. Ráadásul már a gyámügy is vizsgálódik, minden rendben van-e a Hujber-gyerekek, Noa és Noel körül.

Ám hiába a sorozatos botrányok, Hujber nem beszél, hetek óta eltűnt a nyilvánosság elől. Néhány napja hosszú szünet után tűnt fel újra a virtuális térben, és szinte rögtön el is búcsúzott a barátaitól.

– Most nagyon sok dolgom lesz… – írta közösségi oldalán. – Sok oldás, sok medi, és remélem, sok gyógyulás… Augusztus elején megírom… Addig is a megbántottaktól bocsánatot kérek, elég sok f...ságot kellett törölnöm, moderálnom, javítanom… Köszi, Ti 2000 ember, hogy a szigetemen vagytok… Kikapcs – írta közösségének hálálkodva.

Hujber eltűnésének hátteréről csak legközelebbi barátai tudnak, egyikük Gesztesi Károly, aki nemrég hosszabb időt töltött a száműzetésbe vonult színésszel.

– Az igaz, hogy most elmegy pihenni – mondta Gesztesi. – De ugyanúgy tartjuk a kapcsolatot, mint korábban. A napokban például két napig szaunáztunk együtt. Most is találkoztunk, a kisfiával volt, akivel arról beszélgettek, hogy mit kellene sportolnia. 

Traktort akart venni?

Utoljára a Bors egyik olvasója látta nyilvános helyen Hujber Ferencet, a színész a szentendrei majálison járt gyermekei társaságában.

– Fekete pólóban, hosszú nadrágban, egy barna, téli bakancsban sétált a gyerekei után a Dunakorzón, még valamit kiabált is utánuk. Aztán egy bő órával később a veteránautó-kiállításon, a tömegben érdeklődött egy traktorról. Noel és Noa akkor már nem voltak mellette – írta olvasónk.

Hujber visszavonulása nem teljesen önkéntes, hiszen a nyáron komoly munka várja, addigra ki kell pihennie az elmúlt hónapok felkavaró eseményeit, és végleg meg kell szabadulnia démonjaitól. Július közepén A Kaktusz virága című darabbal kell színpadra állnia, és nyáron már forgatják a Valami Amerika 3. részét, amiben természetesen ismét főszerepet kap. A darabot színpadra álmodó Bánfalvy Ágnest hiába hívtuk, és munkatársa, Horváth Csaba sem kívánt válaszolni a Hujberrel kapcsolatos kérdéseinkre. A színházi produkcióhoz közeli forrásból azonban megtudtuk, többek között munkáltatói is arra kérték Hujbert, egy picit vonuljon most vissza, rendezze a gondolatait, készüljön a darabra, és a Valami Amerika készítői is hasonló kéréssel fordultak hozzá.

– Állítom, hogy Ferkó remek állapotban van, nincs vele gond. Biztos vagyok abban, hogy felkészülten fog megérkezni a Valami Amerika 3-ra – mondta a Borsnak Gesztesi.

Sheen elmenekült

A színészek között nem ritka, hogy instabillá válnak, mentális gondjaik támadnak, vagy épp az alkohol, a tudatmódosító szerek rabjává lesznek. Catherine Zeta-Jones férje Michael Douglas betegsége után vonult önként idegszanatóriumba, mert a sok idegeskedéstől kiújult bipoláris betegsége. Charlie Sheent folyamatos ivászata, kábítószerezése és dühkitörései miatt rúgták ki a Két pasi megy egy kicsi sorozatból, ezután látta jobbnak, ha egy időre visszavonul. Sajnos ez nem tartott sokáig, miután kiderült róla, hogy ő az a nagy természetű hollywoodi sztár, aki HIV-fertőzöttként szeretkezte végig a fél pornóipart.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17140396_auto_resized.jpg
origo.hu

Haalandot keresik, Ancelotti szemöldöke legyőzte Guardiolát - mutatjuk a legjobb BL-negyeddöntős mémeket

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27176_resized.jpg?avcount=1713428711
origo.hu

Elképesztő: kiderült, ki miatt nincs béke

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17140026_auto_resized.jpg
life.hu

Napi horoszkóp 2024. április 18.: a Szűz ma igazi nyertes lehet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17134537_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Az Európai Bizottságnak van egy kiváló terve: mindenkit úgy csuklóztatna, ahogy Magyarországot

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17132321_auto_resized.jpg
ripost.hu

Hoppá, más feleségével ebédelt a Házasság első látásra szereplője

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17139482_auto_resized.png
hirtv.hu

Napi aktuális – Orbán Viktor beszédet mondott a NatCon konferencián + videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27174_resized.jpg?avcount=1713428711
origo.hu

Keményen nekimentek Berki Mazsinak

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17109457_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Óriási felháborodást válott ki a Tesco legújabb lépése

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27151_resized.jpg?avcount=1713428711
she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27156_resized.jpg?avcount=1713428711
videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17139002_auto_resized.jpg
borsonline.hu

4 csillagjegy, amelynek sosem látott bőséget hoz a Bika hava

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17139583_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Óriási fordulat a Házasság első látásra című műsorban, ezt ki gondolta volna?

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/5vE3H5LzL3lEqrsysi1s_tns4m8s0BEsheVqwCJOeFY/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2Y4NDFiZDZkNjg3MTQxZWM4MjhlNzIxNjk5Yjg0MjM0.jpg
Függőség

Pásztor Erzsi drámai vallomása: Alkoholista férje miatt kellett elválniuk

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/hYeVtcS2A6k73D9DeSnuancQ7cvWpl01cdz2QvZnlA8/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2U1MmY4NjFmZmY4YTQxNjI5MjBiYjMzOTEzZDc3ODdm.jpg
ZSENI

Milliókat kaszálhat Azahriah koncertjén egy szemfüles magyar