Bántalmazta párja Doszpot Evelint

Fizikai és lelki agresszió miatt szenvedett egy korábbi kapcsolatában Doszpot Péter felesége. Az asszony azért árulta el a titkát, hogy felhívja sorstársai figyelmét: beszéljenek!
Fizikai és lelki agresszió miatt szenvedett egy korábbi kapcsolatában Doszpot Péter felesége. Az asszony azért árulta el a titkát, hogy felhívja sorstársai figyelmét: beszéljenek!

Dermedt csend nehezedett a stúdióra, amikor a FEM3-on futó Micsoda nők!-ben Doszpot Evelin megdöbbentő őszinteséggel számolt be arról, hogy egy hajdani párja bántalmazta a kapcsolatuk alatt. Előfordult, hogy még a bordáját is eltörte. Várkonyi Andrea vendégeivel a ma esti adás felvételén arra kereste a választ, milyen egy jó ex, és lehet-e jó viszony a szakítás után a volt párunkkal.

A asszony szerint nem szabad hallgatni a bántalmazásról, segítséget kell kérni

Evelin kerek-perec kijelentette, nem tartja a kapcsolatot egyikőjükkel sem. Majd Andrea kérdései után nagyot sóhajtva elmondta fájó emlékeit: évekig rettegésben élt, nem merte bevallani senkinek, hogy bántalmazzák.

– Az érintettséget felvállalni nagyon nehéz lelkileg. Vannak azok a sebek, amelyek nem gyógyulnak be, cipeljük magunkkal, de egy idő után gazdagabbak lehetünk általa, ha megkapjuk a megfelelő segítséget. Sokáig magamnak sem mertem bevallani, hogy mit élek át, magamtól nem kértem segítséget. Traumatikus élmény volt, amikor a nővérem rákérdezett, és szembesített a valósággal. Azzal, hogy fizikailag és lelkileg is bántalmaznak. Egyedül nem lehet kimászni egy ilyen helyzetből, segítség kell! – magyarázta a Borsnak Evelin, hozzátéve, ha csak egy sorstárs szedi össze a bátorságát, és segítségért kiált, már megérte, hogy vallott.

– A rettegés mindennél rosszabb. Ha tanácsolhatok a sorstársaimnak valamit, akkor az az, hogy ne némuljanak el! Az a legrosszabb, amit tehetnek. Mert ahogyan nekem sem volt bátorságom, általában másoknak sincs. Fel kell hívni a figyelmet erre a problémára, mert félelmetesen sok nőt érint – magyarázta Evelin.

Evelin ma már boldog családban él Doszpot Péterrel és a gyerekekkel