Bálint Antónia és exe milliókat követel egymástól

17 milliót követel Bálint Antónia gyereke apjától. A férfi szerint a volt szépségkirálynő lóg neki 13 millióval.
17 milliót követel Bálint Antónia gyereke apjától. A férfi szerint a volt szépségkirálynő lóg neki 13 millióval.

Újabb tárgyalási napot tartottak abban az ügyben, amelyet Bálint Antónia indított kislánya édesapja ellen. A volt szépségkirálynő 17 millió forintot követel a férfitôl, amelyet még 2009 októberében, állítása szerint három hónapra kért kölcsön tőle.

Toncsi egy lakása eladásából adta oda ezt az összeget, amelyet addig egy bankban tartott.

– Telefonon hívott, hogy tizenhétmillió forintra van szüksége. A bankban találkoztunk és odaadtam neki. Ez még aznap volt. Akkor már nem voltunk élettársak, de jó volt a viszonyunk. Nem volt okom bizalmatlannak lenni – mondta Toncsi a bírónőnek.

A kölcsönről egy évvel később egy elismervény is született, amelyet a férfi alá is írt. Ő maga ezt azzal magyarázta, hogy Toncsi által fenyegetve érezte magát, hogy nem láthatja majd a kislányát. A férfi később a saját verzióját is elmondta. E szerint 2006-ban munkakapcsolat miatt ismerték meg egymást Toncsival. Ebben az évben havi egymilliós fizetést kapott, mint az Egymásért Alapítvány arca, majd miután közelebb kerültek egymáshoz, egy új B-Mercit is vett neki. Hat-hat millióval segítette ki Toncsi édesapját és testvérét, és miután Antónia nem kapott hitelt, hisz nem volt olyan munkája, tizenhárommillióval segítette ki, hogy a saját 3–4 millióját kipótolva lakást vehessen.

© Fotó: Cser Dániel

– Időközben engem letartóztattak, Antónia pedig ezt követően meg is vette a lakást. Az ottani munkálatokat is az én kapcsolataim, támogatásom által végeztette el. A pénzt Antónia nekem adta a bankban, én pedig azonnal odaadtam J. Róbertnek, aki szintén jelen volt. Antónia is tudja, hogy nem én tartozom neki – mondta a férfi, aki hangfelvételeket is hozott magával, amelyeken állítása szerint Antónia ezeket el is ismeri.

– Nem tartozom neki – mondta a férfi. – Ha nyerne, sem juthatna a pénzéhez, hiszen jelenleg vagyonelkobzás alatt vagyok, nyugdíjasként egy árva fillérem sincs – tette hozzá.

A férfi tehát elismerte, átvette a pénzt, és alá is írta a papírt, de állítása szerint Antónia is tudja, nem ő tartozhat neki. A következő tárgyalási napra így beidézik J. Róbertet is, hogy tisztázódjon, kinél lehet a pénz. Toncsi gyermekének az apja pedig nem tesz le róla, hogy ő is viszont lássa a tizenhárommillióját.