Celeb

Balázs Fecó: Rengeteg gyógyszerrel, de jobban vagyok!

D. A.

Létrehozva: 2016.11.08.

Féléves kényszerpihenő után visszatér a színpadra Balázs Fecó! Az énekes ugyan rengeteg gyógyszert szed, de jól érzi magát a bőrében.

Forrás: MTI

Végre vége! – kiáltott fel a telefon túlsó végén nevetve Balázs Fecó. Érthető az öröme, már nem kell otthon rostokolnia, és végre visszatérhet a közönsége elé. Pedig a Kossuth-díjas énekes lé­lekben megjárta a poklot is, miután kiderült, hogy egészségügyi problémái miatt egy időre hátat kell fordítania a színpadnak.

Fecó tartotta magát, kifelé nem mutatta érzelmeit, de gyötrelmes lehetett a falak között töltenie hosszú hónapokat egy olyan embernek, akinek lételeme a pörgés és az éneklés. Műtét műtétet követett, Fecó pedig olyan vészesen lefogyott, hogy rajongói és kollégái komolyan aggódni kezdtek érte. Főleg, miután augusztusban lemondta a 30. Sitkei Rockfesztivált. Azt az eseményt, amely szívügye, és amelyen mindig ott van. Talán az életöröm az, ami a gyógyuláshoz segítette az énekest… Nem tagadja, korábban túlhajtotta magát, a csodával határos módon úszta meg „ennyivel”. Fecó alig hitt a fülének, amikor orvosa közölte vele a minap, hogy újra teljes életet élhet, és vállalhat fellépéseket. De csak bizonyos feltételek betartásával!

– Az elmúlt fél évben komoly beavatkozásokon estem át. Először szívritmuszavar miatt kellett műtőasztalra feküdnöm, majd koszorúér-operációm volt. Első körben három hónapot kellett pihennem, aztán rosszabbul lettem, előjött a szívritmuszavarom, és újabb három hónap várt rám otthon. De összeszedtem magam, jól vagyok a bő­römben, főleg, mivel színpadra állhatok! Stuttgartban már adtam a minap egy templomkoncertet. Repülővel mentem, és olyan jól bírtam, mintha mi sem történt volna! Úgy érzem, kezdek visszatérni! – mesélte a Borsnak lelkesen Fecó, aki megígérte orvosának, hogy életmódot vált.  Az egyezkedés nem volt könnyű.

– Korlátozták a fellépéseim számát. A doktorral abban maradtunk, hogy havonta három koncertet vállalhatok. Egyébként beláttam, tényleg sokat dolgoztam már, ennyi bővel elég lesz. Ötvenéves pályafutásom alatt a legsikeresebb időszakunkban úgyis volt, hogy évi 460 koncertet adtunk! – mondta Fecó, aki bízik abban, hogy többször nem tolják be a műtő­be. A kórházban viszont rendszeresen meg kell fordulnia, nehogy baj legyen.

– Fő az elővigyázatosság! – nevette el magát. – Rengeteg gyógyszert szedek, reggel ötöt, este kicsit többet, de jól vagyok, és ez a lényeg! Bizonyos időközönként át kell esnem vizsgálatokon, de ez ilyen beavatkozások után természetes dolog – magyarázta. Azt is derűsen emlegeti, mennyire le volt fogyva.

– Ó, már nem nézek ki rosszul! Visszaszedtem négy kilót! Még 2-3 kiló kell rám, és tényleg jó formában leszek! Balázs Fecó ko­rábban nem tartotta be az orvosi utasításokat, túlvállalta magát, naponta két doboz cigarettát is elszívott. Ezek eredménye 22 évvel ezelőtt egy infarktus volt, egy bypassműtét. Egy váláson is átesett akkoriban, ez is megviselhette.     

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17164284_auto_resized.jpg
origo.hu

Megalázta Szoboszlai csapatát a sportvilág 17 éves szupertehetsége

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27465_resized.jpg?avcount=1714131613
origo.hu

Fegyverekkel árasztja el Amerika Ukrajnát - küszöbön a világháború

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17161126_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Házasság első látásra: Andris végre bevallotta, mit érez Petra iránt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17164879_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Az Egyesült Államok nagyon-nagyon aggódik Magyarország miatt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160470_auto_resized.jpg
ripost.hu

Házasság első látásra: Petra és András újra együtt!

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27464_resized.jpg?avcount=1714131613
origo.hu

Kórházba került Zámbó Krisztián

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17149637_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Félreértette a pincér a nő rendelését, volt is meglepetés, amikor megérkezett az étel

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27151_resized.jpg?avcount=1714131613
she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17165050_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Támadás történt a kaposvári plázában: mutatjuk a fejleményeket

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27468_resized.jpg?avcount=1714131613
origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/kGq1EehdRg7d4nA8ZsdD077qM_xM3YKBCwxo-AtUyE4/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzgyMDdiMDUxZGUyZDQyMDc5NmEyZGExMDFkYTI1OWVm.webp
Beszólás

Rajongói nekimentek a TV2 sztárjának, fel sem ismerik legutóbbi képén: „Már nem az a lány”

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/BBm89KGEikCqbO70Izrwt_ljcc9qDMYkg9o07tevxuo/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2Q2MGEyMTdkMzI4YzQzZTg4NGJiM2JmM2Q3MjhkYjM1.webp
LEGENDA

„Ez nem munka” - az élő legendának megvan a véleménye Marics Petiékről