Bajor Imre halála miatt nincs betege a doktornak

Nem jelentkezik új beteg Vargha Zoltán természetgyógyásznál, aki a népszerű színész halálával hozza összefüggésbe a vállalkozása csődjét.
Nem jelentkezik új beteg Vargha Zoltán természetgyógyásznál, aki a népszerű színész halálával hozza összefüggésbe a vállalkozása csődjét.

A természetgyógyász a hétvégén komoly csörtét folytatott Vágó Istvánnal a Facebookon az alternatív gyógyászat létjogosultságáról. Vágó István híres szkeptikus a témában, vesszőparipája, hogy felül kell vizsgálni az alternatív medicina korábbi törvényes szabályozását.

Vágó sosem titkolta, hogy szerinte a természetgyógyászok csak kuruzslók, kóklerek, akiknek semmi keresnivalójuk a betegek körül. Erre reflektált Vargha Zoltán, aki jó ideje nem adott már interjút senkinek, nem szólalt meg nyilvánosan. Vágó ötlete azonban kiverte nála a biztosítékot, a dühös bejegyzései között találni olyat is, amiben kifejti, Bajor miatt ment tönkre.

© Fotó: Bors

– Nem akartam bántani Istvánt, de úgy tudom, hogy neki 150-es IQ-ja van. Ha pedig az van neki, nem állíthatja, hogy nem léteznek agyhullámok, nincs alfa, béta és gamma – mondja Vargha Zoltán a Borsnak.

– Megdöbbentem, amikor István az ATV műsorában ezt megkérdőjelezte. És azzal jött, hogy Bajor is miattam halt meg. Ez a téma a mai napig érzékenyen érint, hiába magyarázom a világnak, hogy Imre életét csak meg­hosszabbítani lehetett. Ami­óta meghalt, nem jönnek a betegek. Az újságok azt írták, hogy ciánnal kezeltem, holott az nem én voltam. Bár bajban vagyok, nem adom fel a harcot! 27 éve gyógyítok, idegek stimulálásával érem el a test öngyógyítását, és ezek után is ezt fogom tenni – jelentette ki elszántan.