Babájával pucérkodik Berki Krisztián párja - fotó

Sokan rossz szemmel nézik, ha a hírességek intim pillanatokat osztanak meg a közösségi oldalakon. Így tett Hódi Pamela is, aki kislányával együtt fürdik. A szakember szerint az édesanya ez esetben önmaga mutogatására használta fel Natit.
Sokan rossz szemmel nézik, ha a hírességek intim pillanatokat osztanak meg a közösségi oldalakon. Így tett Hódi Pamela is, aki kislányával együtt fürdik. A szakember szerint az édesanya ez esetben önmaga mutogatására használta fel Natit.

Tizenöt éve elképzelhetetlen volt, hogy egy ünnepelt színészt a fürdőszobájában lássunk. Ma már viszont megszokott dolog, hogy a hírességek a legintimebb pillanataikat is megosztják a rajongóikkal. Így tesz Berki Krisztián és Hódi Pamela is. Az édesanya az esti fürdetésről osztott meg képsorozatot közösségi oldalán. A Bors azt kérdezte a pszichológustól, hogy szerinte nem káros-e az ilyen fokú kitárulkozás.

– Manapság igen elterjedt egy új fogalom: az elektronikus zaklatás. Ha meggondolatlanul vagy szándékosan képeket, adatokat töltünk fel az internetre és azok idegenek kezébe kerülnek, nagy az esélye, hogy visszaélnek velük, akár zsarolás áldozatává válhatunk – hívta fel a figyelmet Makai Gábor klinikai szakpszichológus. – Pamela fotóját látva szinte biztos, hogy magát szerette volna megmutatni, talán azon sem gondolkodott el, hogy veszélybe sodorhatja a családját. Egy anyuka mindentől óvja a gyermekét, de ez esetben mintha a picit használták volna fel az édesanya narcizmusa érdekében – részletezte a szakember, aki szerint az ismertséget tudni kell kezelni, ellenkező esetben a szereplő zaklatásnak, beteg gondolkodású embereknek teheti ki a családot.

© Fotó: Facebook

Az édesapa, Berki Krisztián úgy véli, ő jól tudja használni és kamatoztatni az ismertséget. – Szerintem nincs azzal semmi probléma, hogy ezt megosztja az interneten. Az esetleges rosszindulatú kommentelők sem zavarnak, mert én fogok egy kádban ülni a kislányommal és Pamelával és én fekszem egy hálószobában a gyermekem édesanyjával, a többiek maximum kommentelni tudnak a fotó alá, amiből szintén én keresek egy kis pénzt – jegyezte meg csípősen az Édes élet sztárja, aki szerint a gyermeknevelésben szinte minden téma vitatott. – Ha dobálom a gyerekem, az a baj, ha nem dobálom, az. Mi így élünk, a saját elveink és erkölcsi normáink szerint. Eddig sem érdekelt mások véleménye, ezután sem fog – magyarázta az üzletember.

Németh Kristóf szintén hibázott

A Játékszín igazgatója az akkor öt és fél éves Lóciról osztott meg meztelen fotót az interneten. Apa és fia együtt strandolt, amiről a közösségi oldalon is beszámolt a követőinek, de nem jutott eszébe, hogy tettének szerencsétlen következményei is lehetnek. – Hiba volt. A feleségem, Niki is leteremtett miatta. Egy nagyfiút már nem illik így mutogatni. Mélyen elgondolkodom a történteken. Mindig óvtam a fiamat, és bármit megtennék, hogy megvédjem minden rossztól – nyilatkozta korábban a direktor, aki a fotókat el is távolította.

© Fotó: Isza Ferenc

Jegyzetünk itt.