Az RTL sztárja a prostiper koronatanúja – 18+ fotók

Ismert hölgyek garmadáját hallgatták ki az úgynevezett Dubaj-ügyben, és közülük többeknek a bíróságon is jelenése lesz. Ma (szerdán) indul a maratoni per.
Ismert hölgyek garmadáját hallgatták ki az úgynevezett Dubaj-ügyben, és közülük többeknek a bíróságon is jelenése lesz. Ma (szerdán) indul a maratoni per.

Hosszú hónapokon át síri csend övezte az úgynevezett Dubaj-ügyet, mától újra több figyelmet kap majd az „évtized prostiügye”. Igaz, a vádirat ismeretének fényében a Bors ki meri jelenteni: a legnagyobb érdeklődéssel várt ügy minőségben és mennyiségben is elmarad például a Répás Lajos nevével fémjelzett prostiügy mögött. Ráadásul a vádiratban szereplő adatok alapján a dubajozó lányok csak négy alkalommal buktak meg Dubajban, további ötvenegy esetben máshol, elsősorban Budapesten „dubajoztak”.

A Bors információi szerint azonban a vádiratban sokszor csak sorszámmal szereplő szépségek között nem csak ismert nyuszilányok, de televíziós arcok, valóságshow-hősök is vannak. Közöttük lehet az a Kovács Dóra is, aki az RTL Klub Éjjel-nappal Budapest című sorozatában Zsófi karakterében főszereplő évek óta. A vádirat szerint negyvennégy oldalnyi terhelő vallomást tett.

Természetesen kíváncsiak voltunk, az RTL Klub vezetői hogyan látják „ÉNB Zsófi”, vagyis Kovács Dóra jövőjét a csatornánál, vajon karakterére és kar­rierjére lehet-e hatással az, hogy egy ilyen kínos ügyben faggathatják a bíróságon. A műsor sajtófőnöke, Világi Péter kérdésünkre annyit közölt: „Az Éjjel-nappal Budapest című sorozatot ez a tárgyalás semmilyen formában nem érinti”.

A „Dubaj-ügyben” egy férfit, K. Zoltánt és két nőt, Sz. Vivient, valamint P. Szilviát azzal vádolják, hogy 2009-től 2011 júniusáig egymással együttműködve szexuális szolgáltatás nyújtására szerveztek magyar lányokat belföldön és külföldön egyaránt. A lányok száz- és háromszázezer forint közötti összeget kaptak a légyottokért, amelyből húsz-negyven százalékot kellett leadniuk a szervezőknek. A Bors információi szerint a rendőrségi nyomozás során az ügyben meghallgatott csaknem száz lány nem csak az ügy vádlottjaira, hanem másokra is terhelő vallomást tett hasonló tevékenységek kapcsán. Velük kapcsolatban azonban azóta sincs tudomásunk elrendelt nyomozásról. Közülük az egyik nő egy ismert politikus párja volt éveken át.

© Screenshot

Az elsőrendű vádlott ügyvédje a Borsnak azt mondta, remélik, kiderül a teljes igazság:

– Reméljük, hogy a bíróság is teljes képet kap arról, hogy ennek az ügynek nem az a lényege, ami a vádiratban szerepel. Ahogyan a vádiratban leírja az ügyészség a vádirati tényállást, az úgy és abban a formában egészen biztosan nem történt meg – mondta a Borsnak dr. Horváth B. Gábor.