Az RTL-nél dolgozik Sorel és Marenec Fruzsi

Két egykori sorozatsztár, egy Jóban Rosszban-színész és egy Barátok közt-szereplő is szerkesztő-riporterként dolgozik majd az RTL Klub új celebműsorában.
Két egykori sorozatsztár, egy Jóban Rosszban-színész és egy Barátok közt-szereplő is szerkesztő-riporterként dolgozik majd az RTL Klub új celebműsorában.

Mindketten ki­próbálták már a kamera egyik és másik oldalát is, ám a sztárhírek ezúttal nem róluk szólnak majd. Éppen ellenkezőleg, Kembe Sorel-Arthur, a Jóban Rosszban Kálem dokija és Marenec Fruzsina, a Barátok közt Emmája fogja faggatni hazánk celebjeit legféltettebb titkaikról. A két híresség ugyanis a Szabó Zsófi vezette Story Extra szerkesztő-riportere lesz.

Nem nagy váltás ez nekik, mindketten dolgoztak már hasonló feladatkörben. Sorel az Echo TV-n kulturális műsort vezetett, a Duna TV-n pedig dokumentumfilmeket is forgatott, Fruzsi pedig a Sport Klubon volt műsorvezető.

– Decembertől forgatunk, és nagyon élvezem. Mindig is az volt az álmom, hogy visszatérhessek az anyacsatornámra, nagyon szeretek itt dolgozni. Mi találjuk ki a témákat, és azt is, hogy kivel szeretnénk forgatni. Ez egy egészen új bulvárműsor lesz, nem a megszokott képi világgal január 11-től – árulta el Fruzsina.
Ezt a képi világot Kembe Sorel leginkább a videoklipekéhez ha­sonlította.

© Fotó: Olajos Piroska

– Nagyon szeretem ezt csinálni, olyan magazint készíthetünk, amilyet még nem látott itthon senki. Szerkesztő-riporter az eredeti szakmám, a képernyőn inkább csak az „egzotikumom” miatt szerepelhettem. Sokkal jobban is szeretem ezt a munkát, de még hozzá kell szoknom, hogy bár én is szerepeltem bulvárban, még nem mindig áll rá azonnal az agyam, hogy milyen formában kellene feldolgozni egy-egy témát – mondta Sorel, aki azt is elárulta, 2014 december végén forgatott utoljára a TV2 sorozatában. Nincs már kötelezettsége a csatornánál, így vállalhatott a konkurenciánál munkát.