Az életével játszik Andy Vajna

A filmpápának szigorú pihenést írtak elő a komplikált lábműtétje után, ám ő agyonhajszolja magát. Munkamániás férjét még Vajna Tímea sem tudja megfékezni, pedig ráférne a pihenés Andy Vajnára. De mennek-e az Oscar- díj-átadóra?
A filmpápának szigorú pihenést írtak elő a komplikált lábműtétje után, ám ő agyonhajszolja magát. Munkamániás férjét még Vajna Tímea sem tudja megfékezni, pedig ráférne a pihenés Andy Vajnára. De mennek-e az Oscar- díj-átadóra?

Vajna Tímea rajong a minőségi ételekért. Ezt ezúttal a Pödör Black Table Fa­shion Dinner elnevezésű rendezvényen teszi a Boscolo Szállodában, ahol 3 Michelin-csillagos séf főz az új luxustermék, a Pödör olajok és ecetek segítségével.

© Fotó: Cser Dániel

Megtudtuk, hogy majd azon az estén, míg felszolgálják a gourmet menüt, elismert magyar divattervezők ruháiban és Caprice ékszerekben vonulnak fel a Miss Universe Hungary döntősei, Timi lányai.
A február végi eseményt beharangozó sajtótájékoztatón a meghívottak többek közt azt is megtudták, milyen menüvel készül a sztár séf. De nemcsak ruhákról kérdeztük Tímeát, hanem arról is, hogy szolgál a férje egészsége, hiszen nem volt titok – az újságok is megírták –, hogy nemrég jött ki a budai szív- és érsebészeti klinikáról, ahol némi időt eltöltött.

– Köszönjük az érdeklődést, Andy jól van, már dolgozik – újságolta mosolyogva Timi, aki ezúttal nem kívánt többet mondani a magánéletükről.

© Fotó: Cser Dániel

Andy Vajnát még a télen operálták az Egyesült Államokban, ezért is nem volt ott a Golden Globon. Most az a pletyka járja, hogy orvosi utasításra az Oscar-díj-átadóra sem mehet el. Már ha a filmügyi kormánybiztost meg lehet állítani!

A házaspár egyébként úgy tervezi, hogy ott lesznek a február végi Oscar-gálán Los Angelesben, amelyen a Saul fia nagy eséllyel indul a legjobb külföldi filmért járó díjért. Úgy tudjuk, ha mennek, Vajna Tímeán Benes Anita divattervező egyik gyönyörű ruhája lesz.

A filmügyi kormánybiztos környezetében egyébként többen is azt beszélték, még mostanában is rendszeresen látogatja a kórházat. Szerintük ennek az az oka, hogy Andy Vajna egyetlen pillanatig sem képes nyugton maradni, folyton dolgozik, munkamániás. Bár megműtötték Amerikában, de ő nem tartja be az orvosi utasítást, nem pihen eleget, így a műtéti terület nem tud tökéletesen meggyógyulni.

– Ő ilyen karakter! Nem képes pihenni – tárja szét a karját a kor­mánybiztos egyik ismerőse.

– Timi egyébként mindent megtesz azért, hogy a férje számára biztosítsa a gyógyulás feltételeit. Nem rajta múlik, hogy nem marad ágyban! De ahogy a feleség elmondta, Andy Vajna most tényleg jól van. És persze dolgozik!