Az ATV nem tudta, hová igazol Ábel Anita

Az ATV vezetői a Borsból tudták meg, hogy elveszítik az egyik legnépszerűbb műsoruk arcát.
Az ATV vezetői a Borsból tudták meg, hogy elveszítik az egyik legnépszerűbb műsoruk arcát.

Ábel Anita pénteki cikkünkben még nem egyértelműen nyilatkozott arról, mi lesz A nő háromszor című beszélgetős szórakoztató műsorával, ha ő a TV2 Kismenők című műsorába igazol.

A Bors felhívta a színésznő jelenlegi munkáltatóját.

– A nő háromszor című műsor készítői arról értesültek, hogy az utóbbi hetekben megnőtt az érdeklődés Ábel Anita iránt, de azt, hogy a TV2-höz szerződött, a Bors újságból tudtuk meg – mondta dr. Németh Szilárd, az ATV hírigazgatója. – Nincs harag, mint mondtam, nem lepett meg minket, tisztában voltunk vele, hogy vannak ajánlatai.

Nem Anita lenne az első, aki egyszerre dolgozik mindkét csatornánál, ez már Friderikusszal és Havassal is előfordult. De ezt az ATV-nél nem akarják.

– Beszéltünk erről a műsor producerével is, de a korábbi hasonló esetekből tanulva, utalnék itt Demcsák Zsuzsára, aki szintén tőlünk igazolt a Mokkához, ezt nem tartanánk szerencsésnek. Anita helyére jól felépített műsorvezetőt keresünk, olyat, aki a bulvárban is otthon van – mondta a tévés.

A Bors úgy hallotta, hogy komoly eséllyel indul Anita megüresedett helyéért a Libikókából ismert Krizsó Szilvia és Jakupcsek Gabriella is.