Celeb

Az 50 milliós baki: óriásit hibázott, mégsem rúgják ki Majkát

F. Zs.

Létrehozva: 2017.10.13.

A műsorvezető olyat bakizott Az 50 milliós játszma című műsorában, amit biztosan nem felejt el sem ő, sem a két játékosa. Egy elszólásnak köszönhetően minden megváltozott, Majoros alig győzött elnézést kérni.

Nagy reményekkel érkezett Majka műsorába egy testvérpár Szlovákiából. Szandi pedagógus, a testvére, Pingyusz taxisofőr. A nő álma volt, hogy a nyisson egy kutya menhelyet, Pingyusz pedig Miamiba szeretett volna utazni – ezekkel a tervekkel érkeztek a TV2 műsorába. A testvérek az első, könnyebb kérdés után még 50 millióval a “zsebben” várták a folytatást, a második játéknál azonban kavarodás történt.

Az 50 milliós játék során a játékosok először választanak egy témakört, aztán megjelenik négy lehetőség, végül a műsorvezető felolvassa a kérdést. A testvérpár választása a „szép pár” témakörre esett, a válaszlehetőségek között Felipe Massa, Kimi Räikönnen, Jean Alesi és Lewis Hamilton neve tűnt fel. Majka, mielőtt felvillant volna a kérdés a kijelzőn, a következőt találta mondani, éppen Hamilton nevéhez kapcsolva: „Forma–1-ben nem vagyok jó, de azt tudom, hogy Palvin Barbarával van valami.” Majd megjelent a kérdés: Melyik Forma 1-es pilótával boronálja össze a bulvársajtó Palvin Barbarát?

A stúdióban síri csend támadt egy pillanatra, majd kiabált, nevetett, fütyült mindenki. Hogyne, hiszen éppen a válaszadás előtt árulta el, akaratlanul is Majka a megoldást, vagyis hogy „Hamilton és Palvin között van valami”...

Majka a földön fetrengve röhögött a bakin, majd megjegyezte, ilyet még nem csinált soha. „Engem ezért kirúgnak. Ötvenmilliót el tudok utalni linkre!” – mondta nevetve.

Aztán elnézést kért mindenkitől, és bár a játékosainak nem feltétlenül tetszett az ötlet, új kérdéskört kért, hiszen ezt a poént már lelőtték. Szandiék játszottak tovább, de vesztettek.

Vágóéknál is előfordult ilyen hiba

Rossz válasszal nyert hárommillió forintot a Legyen Ön is milliomos!, 2005. március 15-i, jubileumi adásában az egyik versenyző, mivel arra a kérdésre, hogy hol halt meg Lenin, csak rossz válaszok voltak feltüntetve. Akkor az Index megkereste Gonda Pétert, a Legyen Ön is milliomos! producerét, aki kérdésükre elmondta, hogy ugyan a licenc semmilyen útmutatást nem nyújt ilyen esetekre, de ők mégis úgy érzik, hogy minden esetben ki kell fizetniük a nyereményt, illetve, ha a rossz kérdések miatt kiesett a játékos, vissza kell hív­niuk...

A helyzet bonyolult. Mert mi van, ha tudják a jó választ? Szandi örült a bulvártémának, igen tájékozott is volt, ezt bizonyítja, hogy már a kérdésfeltevés előtt megjegyezte, Hamiltonnak Nicole Scherzinger amerikai énekesnő volt régebben a barátnője. Majka elszólása után pedig azt mondta: „egyébként ő (Palvin) lett volna a tipp” a kérdésre. Vagyis maradt volna ötvenmilliójuk, azzal indultak volna a harmadik körre.

Majka megváltoztatta a játék menetét. Hiába jutottak tovább a játékosok az újonnan kapott kérdéssel, de a következő körben kiestek, egy fillér nélkül tértek haza. Az esetről megkérdeztük a TV2-t, tervezik-e visszahívni egy újabb játékba a fiatal párt, hiszen ők nem tehetnek Majka bakijáról, és lehet, hogy a játék eredeti menetében nyerhettek volna.

– Majka bakija nem befolyásolta a játék végeredményét. A játékosok új kérdést kaptak, amit helyesen válaszoltak meg, egy későbbi kérdésen estek csak ki – kaptuk a rövid választ a csatornától. Majka is úgy gondolja, hogy nem okozott kárt a játékosainak:

– Megnyugodtam, hogy megmarad az állásom, mert természetesen miután okafogyottá vált, új kérdést kaptak a játékosok, amin sikeresen túljutottak. A TV2.hu-n vissza lehet nézni, ahogy elbénázom az egészet, szerintem nagyon vicces, hogy ekkora hülye vagyok – mondta nevetve Majka.

A bakit megörökítő felvétel egyébként tarol a neten, csütörtök kora délutánig több tízezer letöltésnél jár.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27386_resized.jpg?avcount=1713960311
origo.hu

Magyar Péter baklövésén röhög az internet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17156374_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Azt hittem, másnapos vagyok” – Viszketés jelezte, hogy rákos lett a fiatal férfi

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17152180_auto_resized.jpg
ripost.hu

Nagyot fog zuhanni az üzemanyag ára, ekkor várható

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17157996_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Bognár György a nagyképűség mellett arról is beszélt, akarja-e a Fradit

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27391_resized.jpg?avcount=1713960311
origo.hu

Szabó Zsófi kapta Ördög Nóra sikerműsorát

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17152291_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Ezek a leghatásosabb természetes szerek a levéltetvek ellen

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27354_resized.jpg?avcount=1713960311
origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17150605_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Fényképes bizonyítékot hozott a jövőből egy időutazó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17151614_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Ábel Anita: „Roberto azért szeret, amilyen ember vagyok”

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17158301_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Kerényi Miklós Máté megtörte a csendet: ezért távozik valójában az Operettszínháztól

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/vezSYXVL2jQyqSjbjt5zdJbIMS4S0uIstiNkLjFQ2WU/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzBkYmZjNjI1MTE0ODRkZDE4YjZmOTVlOWZhNjkzYTNh.jpg
Búcsú

Kerényi Miklós Máté megtörte a csendet: ezért távozik valójában az Operettszínháztól

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/1U6pUn05Glj3ngoHY_vhWT6f-QLMqIBVmi-704lmvOY/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2Y0OGEzNTNhZTU2MjQ2Njc5NTExMzZlZDQ1YjRhYjdj.jpg
Anyaság

Gyereknevelés mellett főállás? Majoros Hajni kitálalt, miért nem ment vissza dolgozni