Celeb

Átok ül Rékasin a válása óta

Bors

Létrehozva: 2016.05.07.

Aki nem hisz az ezotériában, annak is szembetűnő, mennyi rossz történt az elmúlt időszakban Rékasi Károllyal. A színész 29 évig élt együtt Détár Enikővel, ezalatt az idő alatt nagyon ment nekik a szekér, semmi okuk nem lehetett panaszra. Három éve minden megváltozott.

Dühroham a színházban 

2013 szeptemberében Rékasi egy színházi próbán ököllel széttöri a fél berendezést. A színészt a baleseti sebészeten látták el – írja a Bors akkor. „Volt hasonló élményem üveglappal is, most egy asztal került az utamba” – mondta a színész, akinek a jobb kézfeje sérült meg. 

– Azért kaptam egy levehető rögzítőkötést, mert a Barátok köztben nem lehetne hirtelen megmagyarázni a gipszet. Ahogy közeledik a premier, nő bennem a feszültség. Szembesültem a hiányosságaimmal, és ez lett az eredménye. Szoktam ilyenekhez folyamodni, de igyekszem másokat nem megsérteni, magamon vezetem le a feszültséget. Ilyen vagyok, ez lett a vége – nyilatkozta Károly. 

Újságíróra támad 

2013 októberében egy nyilvános rendezvényen jelenik meg Gerdával, majd autóba szállnak, amit egy újságíró végig videóz. Rékasi elhajt a helyszínről, de pár másodperccel később visszakanyarodik, és kitépi a sajtómunkás kezéből a sokmilliós kamerát, amit nem akar visszaadni. Közben azt kiabálja, hogy senki se vegye őt fel az engedélye nélkül... az újságíró rendőrt hív, végül Károly visszaadja a kamerát, és bár nem kezdeményeznek ellene jogi lépéseket, nagy visszhangja lesz az ügynek.

Vita a gyerekek elhelyezéséről 

Érthető a színész felfokozott idegállapota, ebben az időben a napjaik arról szóltak, hogy Pikali Gerda volt férje, Gézu vitázott a gyerekek miatt, amit végül sikerül megnyugtatóan rendezni, Gerdánál és Károlynál maradnak a kicsik. 

Vége a közös munkáknak 

2013 novemberében Détár és Rékasi bejelenti, hogy nem vállalják tovább a József Attila Színházban a Rózsák háborúja című darabot, nem kívánják többet nézők előtt eljátszani egy kapcsolat megromlását. Nem kevés bevételtől estek el ezzel.

Ugrott a ház 

2014 júniusában kimondják Détár Enikő és Rékasi Károly válását, a gyönyörű 270 négyzetméteres ház a volt feleségnél marad. Rékasi a fiával, Zsebivel, Gerdával és annak két kisfiával egy budai házat bérel. Károly bevétele egyre kevesebb, a ki­adása egyre több...

Súlyos baleset 

2015. június 30-án a motorja egy kocsinak csapódik, a színész pedig fejjel egy villanyoszlopnak. Csak a szerencsén múlik, hogy nem hal meg a helyszínen. A lába csúnyán összetörik, a gyógyulásra szánt időt viszont nem várja ki, visszamegy dolgozni. 

„A rommá tört lábammal értelemszerűen nem tudtam ellátni a színészi feladataimat, így aztán az év utolsó két hónapjában huszadannyit kerestem, mint az előző évben ugyanakkor.” 

Korai visszatérés 

2016. március – túlerőlteti magát a forgatáson, mentő viszi kórházba. Jelenleg is ott lábadozik, senki sem látogathatja, mert elfertőződött a sebe. 

„Rékasi Károly jelen egészségi állapota miatt nem tud részt venni a sorozat munkájában. A produkció a színész egészségi állapotával kapcsolatban több információval nem szolgálhat. A tavaly júniusi balesete utáni gyógyulási folyamata és rehabilitációja kezdetben nem okozott fennakadást a sorozat történetvezetésében, de februári műtétje már igen” – ebben a hivatalos nyilatkozatban közölte a Barátok közt stábja, hogy a színész a teljes gyógyulásáig nem forgat. 

Szerettük volna megszólaltatni Rékasi Károlyt, de mivel kórházban van, nem tehettük meg. Megkerestük Pikali Gerdát és Détár Enikőt is a témában, de mindketten azt mondták, érdemben nem tudnak mit hozzátenni a leírtakhoz. 

Vakmerők pechsorozata

– A változáskor ismeretlen terepre tévedünk, és bármennyire akarjuk, vagy terveztük, nincs az új élethez stratégiánk – mondja Szlobodnyik Csaba pszichológus – Egy válás kapcsán is igaz ez, egyik napról a másikra megszűnik az életünk fő tevékenysége, elvész a rutin. Ez kétélű fegyver, mert bár felszabadultnak érezhetjük a lelkünket, sokszor ragadtathatjuk magunkat olyan tettekre, melyekhez nem vagyunk elég edzettek. Ilyenkor jönnek a problémák, munkahelyi, vagy egészségügyi gondok. Azt tudom javasolni, hogy aki drasztikus életmódváltásra adja a fejét, legyen megfontolt, mert a túl nagy bátorság igen sok problémát hozhat magával.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27607_resized.jpg?avcount=1714487710
origo.hu

Itt vannak a legújabb borzalmas képek az orosz-ukrán háború pusztításáról

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27608_resized.jpg?avcount=1714487710
origo.hu

Kósa L. Adolf gyerekei még soha nem találkoztak egymással

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17172527_auto_resized.png
metropol.hu

Áll a rakpart Budapesten, nagy a baj a Margit hídnál

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17174400_auto_resized.png
hirtv.hu

Bőnyi késelés: megszólalt a rendőrség + videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17174492_auto_resized.jpg
ripost.hu

"Sötét pillanat" - nem titkolja tovább, rákkal küzd a népszerű színésznő

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17176843_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Felmérte a Medián: irgalmatlanul bedarálta az ellenzéket Magyar Péter pártja

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27606_resized.jpg?avcount=1714487710
origo.hu

Sokan felháborodtak a T. Danny koncertjén történt durva jelenet miatt - videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17164008_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Mit főzzek hétvégén? 14 recepttel segítünk, hogy finom étel kerüljön a családi asztalra

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17175204_auto_resized.jpg
borsonline.hu

A rajongók elhűltek: fekete-fehér fotóval jelentette be Vilmos herceg a hírt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27483_resized.jpg?avcount=1714487710
videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17168040_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Kiadták a figyelmeztetést: automatából ivott kávét a hölgy, torkához kapva kezdett fuldokolni

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/TnSICSzk8atvAk5zkY-KG52_WEV3ha_qiam7dCeYo8Y/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2RiMWE2ZDhmYzU1ODQ5MDU4MjdkNjE3NzMwM2ZmZGQ4.jpg
Visszatérés

A rák diagnózisa óta most először jelent meg nyilvános eseményen III. Károly király – galéria

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/duVSDmnBCWu6XI01iqMTvyRhUH2XKax7L32pn5f_fBQ/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2ExZGIyMmQ2OGZkMTRlNjRhZmZiMzE2ZWZhYmJiYzEy.jpg
Emlék

Egészen elképesztő: így néz ki az 50 éve elhunyt Szécsi Pál sírja